[quote='DaiShi' pid='73031' dateline='1519193671']
Dzień dobry :)
[b]Gosia [/b]a co ty poszłaś to wetów i sama im proponowałaś rozwiązanie (kastracje) :yyyy: idziemy do weta i nic nie mówimy co inni mówili, tylko tym sposobem dowiemy się co naprawdę dolega psu. Jeżeli ty od razu mówisz co niby psu dolega to po co wet ma się wysilać skoro już ktoś diagnozę postawił. On nawet nie będzie mówił ze to coś innego skoro ty już wszytko wiesz ;)
Idziemy do wetów i u każdego zachowujemy się tak jakbyśmy z psem pierwszy raz z tym przypadkiem przyszli ;) to co powiedział inny wet zostawiamy sobie dla siebie :)
[/quote]
Dzień dobry
[b]Iza[/b]
a w życiu nie mówiłam im o kastracji :paluszkiem: hehehe na forum napisałam te moje wnioski co każdy stwierdził w porównaniu do mojej wet, tak jak pisałam pierwszy od razu na dzień dobry po wstepnej rozmowie że chciałam przebadać psa bo coś mnie niepokoi, chciał zapisać na sterylizację bo u niego najlepiej(ma umowę z urzędem na "darmową sterylizację" a pies to pies i powinnam bo pochodzi ze stowarzyszenia, skoro nie chciał go zbadać to wyszliśmy( więcej do niego nie pójdę) i poszłam do weta nr 2 :P on po badaniu macanym i moich słowach że go boli tu w pachwinach i nie wskakuje na łóżka, zbadał mocz i nadal pływa w nim o wiele za dużo plemników, morfologia była dobra nie proponował żadnego rtg powiedział że nic z tym nie można zrobić. zapłaciłam tylko za badanie moczu 15złi 25 zł za morfologię ba i temperaturę zmierzył Poki miał około 37C.
a wet nr 3 polecany przez kuzynkę i najdroższy wet w mieście po streszczeniu obecnych objawów Pokera, ponaciągał mu łapki i stwierdził też że ma predyspozycje do zwichnięcia rzepki ale również mówił że te bóle są od jajeczek bo pies piszczał i chciał zwiać przy obmacywaniu jajeczek oraz zbadał gruczoły i była bardzo śmierdząca i brązowa wydzielina. badań nie robił żadnych kazał kupić ArthroVet HA i dawać mu 1/4 tabletki na dzień i pojawiać sie za miesiąc.
ah kolaborat wyszedł mogłam od razu to wam tak opisać :bezradny: ja gapa
[b]palina22[/b] u mnie w mieście ciężko o dobrego weta,większość ma dużo negatywnych opinii, jedynie ta nasza pani wet ma jakieś podejście i robi większość badań, i ma lepiej wyposażony gabinet i sprzęt i leki dla zwierzaków.