DaiShi Dzień dobry :)Gosia super ze z Pokerem ok :) 10 szybko minie :pocieszacz: do kołnierza tez się przyzwyczai :pocieszacz:
[usunięty] dzień dobry :) na kontroli poki dostał antybiotyk mamy się pokazać w poniedziałek :) cały czas leży i odpoczywa :)
[usunięty] cześć :) u nas słoneczko :) wiosennie sie robi :) dziś miałam scesje z paniusią co nie sprząta po swoim psie :( wyśmiała mnie bo ja sie schylałam zebrać kupsko pokera do woreczka macie jakieś sprawdzone hurtownie z woreczkami ?
DaiShi Dzień dobry :) słoneczko :haha:U mnie tez nikt nie sprząta bo to nie miasto :zly: co za ludzie :yyyy:
[usunięty] Dzień dobry :D słoneczko dziś :haha:[b]Iza[/b] u mnie tez mało kto sprząta a kup wszędzie pełno :zly:i jeszcze sie wyśmiewają jak sprzątasz ;/
Monika Hej wszystkimGosia co z Pokerem? Ja nie w temacie.Moje wlochate czują się dobrze Idzie wiosna :haha:
[usunięty] Cześć wam :D [b]Monika[/b] Poker po kastracji :) puki co jest dobrze, nadal zaczepny jest :P chociaż szybciej idzie go uspokoić:)
Monika Czyli chodziło o temperamentMoj Felek tez jest kastratem. W tym dniu mial tez wyrywane mleczaki przetrwale i bardziej to przezył jesli chodzi o ból. Normalnie nie wydaje prawie wcale dzwiekow nawet jak go zeboli a wtedy normalnie płakał a ja razem z nim :yyyy:
DaiShi Dzień dobry :)[b]Monika[/b] super że zdrowie w końcu dopisuje :) to chyba najważniejsze w życiu :)[b]Gosia [/b] jak Poker, zapomniał juz ze ma kołnierz ?
[usunięty] hej :) [b]Iza[/b] nadal wpada we wszystko ale w piątek maja ściągać szwy :) i nie możne spać na pleckach choć tak bardzo lubi :P