mela_6 Dzień dobry.:)U nas wczoraj burza.:yyyy:Phoebe mam nadzieję,że nic Ci się nie stało po tym upadku.:pocieszacz:Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) wasze psiaki tez tak łapią kleszcze :yyyy: u mnie kropelki działają dokładnie 3 tyg.
mela_6 Dzień dobry.:)Phoebe cieszę się,że wszystko dobrze.:okok:Molly i Rubin są zakropione i na razie nie łapią kleszczy,a Kropce kupiłam obrożę Foresto i już 3 kleszcze jej wyciągnęłam-żywe ,a jeden był bardzo duży.:yyyy:Miłego dnia.:)
palina22 Dzien dobry :)Tofika zawsze przegladam po spacerze i kleszcze po nim chodza ale sie nie wbijaja. Dzisiaj w pracy kolega opowiadal ze pies sasiadow wczoraj odszedl przez kleszcza :smutny:
Phoebe Ja dzisiaj Fibi wyciągnęłam kleszcza.. ogromnego! Na szczęście dzisiaj kupiłam Advantix. Pani w zoologu poleciła. Oby się sprawdził.:yyyy:
[usunięty] hej[b]Iza[/b] a próbowałaś Foresto ? wydatek spory ale u nas zero kleszczy a nic innego sie nie sprawdziło :) drogie to fakt ale działa 8 miesięcy, drugi piesek też ma foresto odkąd ja wyprodukowano i ani jednego kleszcza[b]Aniu[/b] zareklamuj obroże u producenta bo może jest wadliwa. ostatnio pani u naszego weta reklamowała i jak dostała nową to piesek nie łapał kleszczy :)