Dzień dobry :)
Życzę wszystkim milutkiego weekendu :)
[quote='palina22' pid='74664' dateline='1539582670']
Beatko co tam u Ciebie i twoich maluchow?
[/quote]
Kochana, u nas wszystko OK. Maluchy rozrabiają jak pijane zające :haha: Tosia bawi się razem z nimi - bardzo się przy nich ożywiła, co mnie niezmiernie cieszy :haha: Kuchnię, duży pokój i przedpokój mam do remontu - takich zniszczeń dokonała Zizula ( Azize ) - tapety pozrywane, listwy przypodłogowe pozrywane, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że mała nie wiem jakim cudem ( wszystko było zabezpieczone ) dokopała się do kabli - wtyczki odgryzione, kable pogryzione - dwie lampy stojące i radio musi zostać doprowadzone do użytku przez elektryka. Zamówiłam dla szczeniaków zagrodę - kojec dla ich bezpieczeństwa, bo samo zabezpieczanie nic nie daje i bardzo się boję, że może stać się im krzywda, kiedy jestem w pracy, bądź na zakupach - no niech drut z kabla wbije się w żołądek czy jelita ... strach się bać. Jak wracam do domu z pracy, to chałupy nie poznaję :boisie: Niesamowite z nich urwisy :wysmiewacz: Jestem wkurzona na maksa, bo Pocztex 48 powinien był mi dostarczyć przesyłkę w czwartek, a przez dwa dni paczka utknęła w Komornikach :zly: Miałam nadzieję, że przez weekend powoli po kilka minut będę przyzwyczajać Zizunię i Igusia do zagrody, a tu d**a blada :zly: Wczoraj paczka była już w moim mieście, ale kurier mi jej nie dostarczył :zly: Niestety, ale jestem zmuszona złożyć reklamację do Pocztexu.