palina22 Dzień dobry:)U mnie na rescie fajna pogoda nie za zimno nie za ciepło i jak zawsze duzo pracy.Ofi znowu miał problem z łapka wet mówi ze teraz juz tak bedzie bo ma ciało obce w kolanie a jak tabletki nie beda pomagac to jeszcze zastrzyki bezposrednio do kolana nam zostana:smutny:
DaiShi Dzień dobry :)U mnie też dużo pracy i brak czasu by sie z wszystkim wyrobić :yyyy:Paulina która łapę Ofi ma chora ? Nie te która miał operowaną ? Duzo zdrówka mu zyczymy :buziak:
palina22 Dzien dobry:)Iza caly czas problemy z ta sama lapka:smutny:Jak sie wszystko uda i bedzie dzialac w poniedzialek otwieram moj salon:haha::haha::haha:
DaiShi Dzień dobry :)[b]Paulina [/b] on kuleje na te łapę ? zachowuje się jak przed operacją ? Gratki z powodu otwarcia salonu :oklasky: dużo klientów życzę :)
palina22 Iza on zaczyna niechetnie chodzic, ruszac sie nie raz podnosi ja do góry widac po nim ze cos mu dolega
mela_6 Dzień dobry.Paulina też życzę Ci dużo klientów.:okok:Trochę dziwne ,że Ofi kuleje na tą łapkę co miał operowaną-chyba tak nie powinno być.:mysli:
DaiShi Dzień dobry :) Deszczowy poniedziałek :yyyy:No właśnie też mnie dziwi ze kuleje na te operowaną :mysli: zastrzyki w kolono to tzw. blokada - jak sie nie myle, mam nadzieje ze pomoże :pies:A jestescie na jakis przeciwbólowych ?