DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy: poniedziałek :yyyy:[b]Monika[/b] super ze weselicho udane :okok:[b]Ania[/b] mam nadzieję ze sprawa nie ucichnie, w końcu uwaga się tym zajęła :)
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie pada i zimno.:yyyy:Monika fajnie,że wesele było udane.:okok:Iza też mam nadzieję,że jakieś konsekwencję za to poniesie.
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie tylko 7 stopni.:yyyy:Mam nadzieję,że jeszcze przyjdzie trochę ciepła.Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)u mnie też zimno :smutny: a to tego jestem zmęczona i osowiała chyba mnie coś łapie :smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)Mnie też coś zbiera-ta pogoda taka,że wszyscy teraz chorują.:yyyy:Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)najadłam się tabletek i mi trochę lepiej. Ale coś się dzieje z Ofim wczoraj nie witał mnie tak jak zawsze chodził z podkulonym ogonem ,trząsł się i nie chciał jeść kolacji a to znaczy ze coś się z nim dzieje. Dzisiaj też leży nie zszedł do miski ani siku zastanawiam się czy nie iść z nim do weta? z wywiadu z rodziną wychodzi ze nikt go samego na dwór nie wypuszczał ( gdzie mógł coś zjeść ) i całe popołudnie chyba spał bo nie było go widać :yyyy:
Melisa Dzień dobry :)Paulina, coś mu dolega :(. Jeśli jest osowiały już któryś dzień to nie ma na co czekać. Mierzyłaś mu temperaturę ? Oglądałaś dokładnie ? Nie ma kleszcza przypadkiem ?
DaiShi Dzień dobry :) słoneczko się budzi :)[b]Łukasz[/b] ja nie mogę się przyzwyczaić do tych temperatur, ostatnio takie upały były a tu taki skok :yyyy:[b]Paulina[/b] jak Tofik ?
palina22 Dzień dobry :)u mnie dzisiaj słonko świeci :) szkoda ze to nie sobota. Byłam u weta dostał zastrzyk jakiś rozkurczowy i już mu lepiej wczoraj na wieczór było. A dzisiaj już normalnie się zachowuje. Nie wiem co mu zaszkodziło :mysli: