DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :)[b]Paulina [/b]szybkiego powrotu do zdrówka dla Tofika :buziak:[b]Gosia[/b] poczytaj opinie wetów w internecie to bardzo pomaga ;) ciężko jest znaleźć naprawdę dobrego weta :yyyy:
mela_6 Dzień dobry.:)Paulina mają te karmy z królikiem ale jakoś z indykiem nie widziałam.Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)Plus tego ze dawałam Tofikowi różne rodzaje mięsa wiem co go uczula i pod jakim kątem karmy szukać dla tego musi być na bazie indyka.
mela_6 Dzień dobry.:)Weekend się zbliża,a mnie znowu dopadła migrena i nic mi nie pomaga. :yyyy:Miłego dnia.
palina22 Dzień dobry :)Ja jeszcze jedna nocka i weekend :)Aniu mam nadzieje ze migrena ci szybko minie :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.:)Trochę mi zelżało ale nie całkiem-wczoraj strasznie mnie męczyło.:yyyy:Miłej soboty.
palina22 Dzień dobry :)Aniu jak głowa?Z Tofikiem znowu u weta wylądowałam. Wróciłam z pracy i znowu te same objawy :smutny: Dostał te same leki a jak bóle znowu wrócą będzie miał robione dokładne badania. Wet kazał się informować na bieżąco nie zależnie od dnia i godziny
mela_6 Paulina to biedny ten Twój Tofik.Ja chyba bym i tak zrobiła mu te badania,żeby poznać przyczynę bólu.Zdrówka mu życzę.:pies:Głowa całe szczęście już mi przeszła.:)
palina22 Dzień dobry :)u mnie słonko świeci :)Ofi się już lepiej czuję mam nadzieję ze bóle już nie wrócą