DaiShi Dzień dobry :) zachmurzone :yyyy:Trzeba psiaki szorować ale czy warto jak taka pogoda :yyyy:Miłego poniedziałku wam zyczę :)
palina22 Dzień dobry :)Iza też się koło 10 cieszyłam ze słoneczka a za dwie godziny się zachmurzyło i deszcz pada :yyyy:Ubieracie już swoje pieski ?
mela_6 Dzień dobry.:)Paulina ja swoich raczej nie ubieram,chociaż ostatnio jak było tak zimno to widziałam,że Rubin jak teraz ma krótkie włosy to chyba marznie i chyba jemu będę musiała coś ubierać w takie zimne dni.Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy:Ja nie ubieram ;) może gdyby miały krótkie włosy :mysli: na razie nie zauważyłam by im było zimno ;)
[usunięty] Dzień dobry;)jak sobie radzicie z spacerami w deszczową pogodę ? u mnie już 2 dzień pada i Pokerzysta ma brzydki włosek :(
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie w taką pogodę to tylko wybiegają,załatwiają się i szybko wracają do domu.Nareszcie piątek.:)Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) co za pogoda :yyyy:u mnie dziewczyny nie chca wychodzić w taką pogodę, szybkie siku i do domu ;)
Monika Dzień dobryJa mam chyba jakieś wodołazy bo do puki ich nie zawołam to spacerują ;)U mnie sporo sie działo, zeby sie prostuja aż jeśc nie moge i w zeszłym tygodniu szef zmarł, nie wiadomo co z firmą i puki co siedze w domu.