kasia1808 dzień dobry jak tak dalej pójdzie z tym deszczem to nie wyjade z domu błoto takie ze auto ze się topi
palina22 Dzień dobry :)U mnie też zimno i na zmianę pada deszcze ze śniegiem :smutny:Mnie boli ząb który był kanałowo leczony do pracy nie poszłam z tego powodu a umowę mam do końca miesiąca i ciekawe co dalej :zalamka:Tofik kuleje na przednia lewą łapkę nie wiem co mu się stało nie wygląda jak by go to bolało biega normalnie ale przy wolniejszym chodzeniu kuśtyka
kasia1808 Pomocy od rana moja suka jak nie skamle to szczeka to popiskuje i cały czas wacha gdyby nie byla tak zywa to pomyslała bym sobie ze cos groznego to jest a tak to oszalec mozna od tego szczekania i skamlenia co yo moze byc
DaiShi Dzień dobry :) też mam dość tego deszczu :yyyy: u nas juz podtopienia :yyyy:[b]Paulina[/b] a może to rzepka :mysli:[b]Kasia[/b] i jak sunia ? pewnie coś poczuła i dlatego tak się zachowywała :mysli:
DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy: nas już troszkę zalewa :yyyy: piwnice lekko podtopione :yyyy: dobrze ze już nie pada ;)Kasia nie mam pojęcia co jej może być :mysli: moja Kessi jak sobie coś upatrzy to tez tak potrafi skomleć przez jakiś czas :mysli: dopóki nie dostanie tego co chce ;) Musisz obserwować mała w jakiej sytuacji tak się zachowuje i skomle w jednym miejscu :mysli: coś chce ci przy tym pokazać :mysli: ile ona ma miesięcy ?
[usunięty] Dzień dobry. U mnie na podwórku,jak nie przestanie padać,wieczorem będzie śmiało można pływać kajakiem.
kasia1808 dzień dobry małej 10 maja pyknie 6 miesięcy u nas słoneczko od rana oby jak naj dłużej :haha:
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie co jakiś czas słoneczko wychodzi.:)Paulina jak ząb-mam nadzieję,że przestał Cię boleć?A jak łapka Tofika?:mysli:Kasia, a jak mała-lepiej już czy dalej się tak zachowuje?Miłej soboty.:)
DaiShi Dzień dobry :) nie pada :haha: w ogrodzie woda wszędzie stoi :yyyy:Miłej niedzieli wam zyczę :)[b]Kasia[/b] dobrze ze już wszytko ok :okok: i w końcu co było małej :mysli:
kasia1808 Witam wszystkich u mnie słoneczko od samego rana wreszcie nie wiem co jej było ale się uspokoiła to najważniejsze :)[hr]emu jak wstawiam za każdym razem zdjecie na awatara to mi się obraca i nie potrafie włożyć go prosto niby wszystko dobrze robie
kasia1808 Łukasz dziekuje :buziak: u mnie też dziś słoneczko a o 11 na odpust z dzieciakami idziemy:)