[usunięty] Dobry wieczór :buzki:miłego wieczoru dla wszystkich;) co tu tak pusto ? nie mogę trafić jak jesteście dostępne :smutny:
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie też słoneczko świeci.:)Viola mam nadzieję,że już macie lepszą pogodę.Miłego dnia.:)
mela_6 Dzień dobry.:)U mnie też jest ciepło ale coś straszą burzami i silnym wiatrem koło 17-tej.:yyyy:Miłego dnia.:)
[usunięty] Dzień dobry U nas za gorąco nie przyjemnie. Córcia nie chce wychodzić i Poker tez bierze z niej przykład ;(
palina22 Dzień dobry :)Iza pogorszenie ? ja słyszałam ze ma się trochę ochłodzić i burz nie być.Musze przysiąść jak będzie pogoda bo w sobotę planowałam wycieczkę. Wczoraj w Łodzi mojej ciotce dach z domu zerwało :yyyy:
mela_6 Dzień dobry.:)Paulina strasznie mi przykro z powodu Twojej cioci :pocieszacz:,ja strasznie się boję tych burz.:boisie:Miłego dnia.:)
DaiShi Dzień dobry :) zimno :yyyy:U mnie było burzowo, całe szczęście nic poważnego się nie stało. Paulina jeden dzień 35 stopni a drugi 19 to dla mnie duże ochłodzenie ;) dziś rano u mnie 14 :yyyy: a ostatnio było ponad 20 :yyyy: