palina22 Dzień dobry :)u mnie też pada :yyyy: mam nadzieje ze jutro chociaż nie będzie padać mam ślub brata pod Poznaniem. Tofika i syna odstawiam na dwa dni do koleżanki i powiem szczerze ze o dziecko się tak nie martwię jak o psa:smutny: Kacper sam chce zostać a Tofik nie będzie rozumiał co się dzieje boję się ze może próbować im uciec.
DaiShi Dzień dobry :) deszczowo :yyyy:[b]Paulina[/b] miłej zabawy ;) wszytko będzie dobrze z dzieciakami ;) chyba każdy z nas zawsze się martwi gdy trzeba zostawić na chwilkę nasze pociechy :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.:)Paulina mam nadzieję,że pogoda nie była najgorsza.Nie dziwie się,że się martwisz bardziej o Tofika niż o syna-ja też tak mam. U mnie dziś paskudna pogoda,wieje,pada.:yyyy:Miłej niedzieli.:)
palina22 Dzień dobry :)u mnie białe dachy i takie rześkie powietrze na cmentarzu nie postoi się za długo :yyyy:Ofi dał sobie rade :) oczywiście były małe problemy do których koleżanka się nie przyznała ale zapomniała ze Kacper "kabel" wszystko wygada :wysmiewacz:
DaiShi Dzień dobry :) zimno :yyyy: ale dobrze ze nie pada ;)[b]Paulina[/b] super ze Ofi dał rade ;) a co do kabla :wysmiewacz:
palina22 Dzień dobry :)Kacper wszystko wygada nie ma tajemnicy żeby ukrył chyba ze chodzi bezpośrednio o niego :wysmiewacz: a teraz okazało się ze to było rozmazane ciastko :glupek: