DaiShi Dzień dobry :) zimowo nam się robi :rotfl: lubię białe święta :haha:Jak przygotowania ? ja już większość mam zrobione :okok:[b]goslava [/b] coś poważnego :mysli: że rezonans ? trzymam kciuki za wyniki :pocieszacz:
goslava Iza mam nadzieję że nic złego nie wykaże. Ale na dzień dzisiejszy mam niedosłuch obustronny i grozi mi chyba głuchota. Nie wiem zobaczymy co powie lekarz. Ale to nie koniec badan.
DaiShi Dzień dobry :) już czwartek :)[b]goslava[/b] dużo zdrówka życzę :pocieszacz: będzie dobrze :pocieszacz:
mela_6 Dzień dobry.:)goslava mam nadzieję,że wyniki będą dobre.:pocieszacz:U mnie jeszcze daleko do Świąt-dziś biorę się za porządki.:yyyy:Miłego dnia.:)
palina22 Dzień dobry :)goslava trzymam kciuki za dobre wyniki :pocieszacz:wczoraj ubrałam choinkę bo syn się bał ze bez choinki mikołaj nie przyjedzie :wysmiewacz:
DaiShi Dzień dobry :)Wczoraj tez ubrałam choinkę, zrobiło się świątecznie :)Dziś porządki i pranie psiaków ;)
palina22 Dzień dobry :)Wasze psiaki też tak chłoną brud w podwórka ? Tofika przydało by się kąpać co drugi dzień :yyyy:
mela_6 Dzień dobry.:)My też właśnie ubraliśmy choinkę.:)Paulina moje też tak mają,we wtorek były kąpane,a już tego nie widać.:yyyy:
DaiShi Dzień dobry :)Paulina moje też tak maja :yyyy: po 4 dniach są tak brudne ze wyczesać się ich nie da :yyyy:
mela_6 Dobry wieczór.:)U mnie pracowicie dziś było,teraz trochę odpoczynku i jutro od rana znowu do kuchni.Miłego wieczoru.:)