[usunięty] Kasia,moje rozrabiaki są duuuze :haha:Mała po cieczce przybyła i waży 4kg.A Abi waży 6kg,ale on ogólnie jest dużym yoreczkiem.Najważniejsze,ze są zdrowe i szczęśliwe.
DaiShi Pierwsza myśl ale wam się rodzinka powiększyła :wysmiewacz: a to foto tak zrobione :)Super mają ubranka :haha: zima,śnieg to chyba yorki lubią najbardziej :)
[usunięty] Dziekujemy:)Jak narazie nie powiększyła nam się rodzinka.Asti była jeszcze za mloda.Poza tym Abi za tydzień będzie miał zabieg kastracji bo jest duży i kiedyś mała mogłaby mieć problemy z oszczenieniem się. Jeśli się zdecyduje na szczenieta to postaram się o małego kawalera dla niej;)
DaiShi Myślę ze to dobra decyzja :okok: Mając parkę w domu ciężko upilnować, coś o tym wiem ;)Kiedyś tato na dole miał kundelka to moje panny za nim latały :boisie:Lepiej kryć mniejszym pieskiem :okok:Ja już trzymam kciuki za zabieg :pocieszacz:
[usunięty] Gosia,prawie zagojone. Bez żadnych komplikacji:)A Abi teraz to dopiero pieszczoch:haha: Z początku zalowalam swojej decyzji,ale teraz jestem przekonana ze sluszna była.
[usunięty] to fajnie, buziaki dla malucha :buzki: nasz jest mały wojownik też sie nad tym zastanawiam, ile u Ciebie w mieście kosztuje taki zabieg ? i jak wygląda rekonwalescencja ? u nas zalezy od wagi pieska :(
DaiShi Nie ma co żałować jak się ma parkę w domu ;) super ze juz po i wszystko wyszło na plus :rotfl:
[usunięty] Moj Abi jest duży i waży 6kg:). Placilam 100zl bo to znajomy wet.I mój szkrab nie miał żadnych problemów.Pierwszego dnia po zabiegu leżał,ale następny dzień już się bawił.Po tygodniu już jest wszystko ok A on zapomniał o tym.
[usunięty] to dobrze poker waży troche ponad 7kg :yyyy: wiec też jest spory ale tak po nim nie widać :)
[usunięty] Po moim też nie widać. Myślałam,ze tylko ja mam takiego wielkoluda:).Oczywiście nie zamienilabym go za żadne skarby na innego.
[usunięty] [quote='Violka69' pid='72853' dateline='1517990771']Po moim też nie widać. Myślałam,ze tylko ja mam takiego wielkoluda:).Oczywiście nie zamienilabym go za żadne skarby na innego.[/quote] :buzki: ja też swojego nie zamienię na innego, taka jego uroda i tyle :D
palina22 Taka ich uroda:) moj tez 7 kg wazy mama moja sie śmieje ze przynajmniej to jest pies a nie hucherko jak u sasiadów:glupek:
[usunięty] :zacieszacz::oklasky: u mnie tak samo mówią :D hehe i Poker wytrzymuje każda zabawę z Alicją oraz niekiedy robi za jej poduszkę jak wlezie do jej łóżeczka :haha: a mniejszego pieska to chyba by zamęczyła albo zgniotła :D
[usunięty] Prezent walentynkowy dla moich slodziakow:)Niestety tylko Asti zdecydowała się czasem polezakowac bo uwielbia ten kocyk,który tam wsadzilam:)A Abi tylko obgryza legowisko dookola:haha:[img]http://i65.tinypic.com/u9bps.jpg[/img]