dortch Co to ma być gdzie nie wejdę do czyjejś galeri to jakieś śliczne maluszki są :serce: :serce: :serce: wycałuj maluszka :* :* :*
Asia_117 Jola ślicznego syneczka ma Twoja Roxunia :serce2: :serce2: Super forki robisz - mały wygląda jak na żywo :brawo: Ucałuj swoje wszystkie skarby :buzki: :buzki: :buzki:
11jolcia111 Ojjjj... jak długo tu mnie nie było :( no ale nie bardzo był i jest czas na internet. Najpierw były święta i nasz ślub (z okazji świąt i nowego roku życzę wszystkim dużo zdrówka, szczęścia i miłości :buzki: ) zaraz po świętach udało się nam kupić małe mieszkanie :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: które obecnie jest w remoncie i to dużym dlatego nie bardzo mam czas na internet. Ślub udał się super i bez żadnych problemów, no i co najważniejsze bez stresu z mojej strony :lol: Moja Roxy i jej maluszek są zdrowe i wesołe. Mamusia przybrała na wadzę troszkę więcej niż zawsze ale już zaczyna się normować tak jak było wcześniej. Maluszek ciągle jeszcze jest z nami jest żywiołowy chętny do psot i do jedzenia :lol:
vivica Joluś bardzo się cieszę, że u Was wszystko OK :hura1: :hura1: :hura1: [b]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA. NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WASZE WSZYSTKIE NAJSKRYTSZE MARZENIA![/b] ;szampan2; ;szampan2; ;szampan2;
Asia_117 Super Jola, że znalazłaś czas, żeby choć na chwilkę wpaść na forum :radocha: :radocha: Wszystkiego najlepszego z okazji Ślubu - duuuużo szczęścia Wam życzę ;kwiaty; ;kwiaty; ;kwiaty; Ucałuj swoje wszystkie piesiule :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
lilu71 Jolu jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego Męża niech Wasza miłość będzie wieczna ;serce; A dla ślicznej Roxuni i cudnego maluszka buziaczki :buzki: :buzki:
lilu71 Jolu jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego Męża niech Wasza miłość będzie wieczna ;serce; A dla ślicznej Roxuni i cudnego maluszka buziaczki :buzki: :buzki:
bellacullen1981 Fajnie Jolu, że chociaż na moment zawitałaś do nas. A poza tym pięknie wyglądałaś w dniu ślubu :) Gratuluję szczęścia na nowej drodze życia :buzki:
11jolcia111 [b]bellacullen1981[/b] dziękuje za komentarz i gratulację :buzki: A u nas wciąż remont :( już sił brak a tu jeszcze tyle :( No ale troszkę się zmieniło nasz Kluseczek jest już daleko od nas w nowej rodzinie (Włocławku) teraz nazywa się Juzio i jak pisałam z jego nowymi właścicielami jest bardzo zadowolony i szczęśliwy ciągle się bawi :) Roxy była pierwsze 2 dni smutna szukała go po domu ale już jest dobrze. To tyle u nas :)
Asia_117 Jola remontuj, remontuj i ciesz się małżeństwem ;) ;) ;) Pewnie piękne mieszkanko sobie wyszykujecie z mężem :okok: :okok: :okok: Super, ze Kluseczek znalazł kochający dom :) Buziaki dla ślicznej Roxuni przesyłam :buzki: :buzki: :buzki:
11jolcia111 Hej kochane :buzki: Tyle się u mnie dzieje że nie mam na nic czasu :( zaczęłam pracować już drugi miesiąc w sklepie monopolowym jest ciężko ale coś trzeba robić :( nie ma mnie na forum bo jak nie praca to zajmowanie się domem nawet nie ma kiedy znajomych odwiedzać :( jest ciężko ale trzeba troszkę mężulka odciążyć nie będzie całe życie na mnie robił. A Roxy w nowym mieszkanku dobrze się zaadaptowała tylko chyba nie lubi wchodzić na 4 piętro :) Biedna teraz dużo czasu sama w domu spędza ale jak wracam z pracy to się cieszy jak mała "wariatka" :) pozdrawiamy :buzki:
bellacullen1981 Cieszę się Jolka, że mały znalazł nowy domek, łezka się pewnie w oku zakręciła jak odjeżdżał, co ? Zaglądaj do nas jak tylko znajdziesz chwilkę. Wymiziaj porządnie Roxy od nas :lol: Pozdrawiam :buzki: :buzki: :buzki:
DaiShi No tak Jolu małżeństwo ;) cieszę się że znalazłaś chwilkę i nas odwiedziłaś :lol: Super ze wszytko w was dobrze się układa, nowe mieszkanko, nowa praca :lol: Wycałuj Roxy ode mnie :buzki: