Nela89 Nadaje się do filmu grać psią wersję Marilyn Monroe jak tak patrzę na to suszenie włosków to przypomina mi się zdjęcie Marilyn w podwiewającej sukience :okok: :okok: :skromny: :skromny:
11jolcia111 na na to nie w padłam że jak Marilyn w sukience :okok: Dziękujemy za komentarze :buzki: :buzki: :buzki:
lilu71 Śliczna tancereczka. I bardzo fajne zdjęcia z ramkami :) Buziaczki dla słodkiej panienki :buzki: :serce2:
gaya Jolu, co tam słychać u małej perełeczki? jak się czuje przyszła mamusia ? :) :buzki: :buzki: :buzki:
11jolcia111 Tak pewność już mam bo już jest grubiutka dziś mamy 45 dzień ciąży od ostatniego krycia :) Mamusia dobrze się czuje chociaż już jej troszkę ciężko wskakiwać na łóżko i bardzo dużo musimy na dwór chodzić bo dużo siusia i zdarza się jej w domku :( je bardzo chętnie jedzonko dla szczeniaczków :) na razie jest wszystko dobrze :)
Marlena Jolu, nie pozwalaj malutkiej skakać, wiem, że trudno upilnować grubaska, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże. Ucałuj ode mnie urocza mamusię :buzki: :buzki:
DaiShi Ale to zleciało :szok: Jolu ja bym liczyła od pierwszego krycia :mysli: i była przygotowana na 58 dzień ;) Co ile dni ją kryłaś :?:
Abigail Dokładnie tak jak mówi Iza, ciążę liczy się od pierwszego dnia krycia :okok: Pilnuj teraz mamuśki kluśki aby nie skakała, może zerwać sobie wiązadła w brzuszku i stracić dzieci przez odklejone łożysko :nono:
kasiulek123333 Buziolki dla przyszłej mamusi :buzki: :buzki: :buzki: Trzymam kciuki :okok: :okok: :okok: :okok:
11jolcia111 jeśli od pierwszego się liczy to dziś jest 56 dzień :boisie: :boisie: :boisie: ale wydaje mi się że troszkę później urodzi bo dopiero od niedawna tak przytyła ale zobaczymy :)