palina22 [quote="gaya"]super fotka i śliczni chłopcy :serce: buziaki ślemy :buzki: :buzki: :buzki:[/quote]środku to dziewczynka :) dziękuję za miłe komentarze :buzki:
tinka fajne masz dzieciaczki :lol: piesio śliczny, ładnie dziergasz te sweterki ;) a Tofi jaki ładny blondasek :serce2:
BasiaK Super foteczka. ślicznie razem wygląda ta Twoja trójeczka. Buziaki dla wszystkich.Ps. Próbowałaś się logować na babyonline? dziewczyny tam zaglądają od czasu do czasu.
gaya [quote]środku to dziewczynka :)[/quote]och kurcze ale ryfa :skromny: podwójne buziaki dla dziewczynki :buzki: :buzki: :buzki:
kasiulek123333 Śliczne dzieciaczki :serce2: :serce2: :serce2: Wszystkie :serce: :serce: :serce: Wycałować od forumowej ciotki proszę te śliczne buziole :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Asia_117 Super fotka - jakością się nie przejmuj luzik ważne, że taka piękna chwila uchwycona :okok: :okok: Idalnie mi pasuje jako komentarz do tematu "York i dziecko" :okok: Buziaki dla wszystkich dzieciaczków :buzki: :buzki: :buzki:
palina22 Tinka,Basiu, Alu, Kasiu, Asiu, Olu ,Kasiu :buziak: dziękuję za odwiedziny mojej galerii :serce: Basiu wchodzę nie raz i czytam ale zalogować się nie mogę nawet przez opcję"zapomniałeś hasła" :uoee:
BasiaK Paulina to może się od nowa zloguj. Dziewczyny się ucieszą no i chętnie zobaczą Kacperka i malutką. ( Sorki że w galerii Tofcia)
palina22 jak będę miała chwilkę to popróbuje ps.malutka to moje przybrane dziecko (siostrzenica ale kocham jak swoje :) )
Nela89 [b]palina22[/b], ich miny fajnie można interpretować poważny śmieszka i wstydzioch :wysmiewacz: :wysmiewacz: