lilu71 [b]palina22[/b], aż mnie zmroziło jak przeczytałam, że możesz stracić pieska. To przecież przeżycie nie tylko dla Ciebie ale i dziecka, które jest z nim związane. Trzymam kciuki, żeby mąż postąpił rozsądnie i dotrzymał słowa zwracając Ci Toficzka.
sara123 Tofika straciłaś :boisie: :boisie: :boisie: :boisie: :boisie: :boisie: . Jaki twój mąż musiał być wredny :[ :[ . Przecież widział że dziecko go kocha to czemu zrobił mu na złość :bezradny: :bezradny: Myślę że już masz Tofika i możecie się z nim bawić
palina22 Czesc KochaneNiestety Tofiego jeszcze nie odebrałam od grudnia nie widziałam się z mężem i nie byłam w jeleniej ale niedługo będę musiała jechać pozamykać pewne sprawy wiec myślę ze może uda mi się odzyskać pieska. Od teściów wiem ze Tofi ma się dobrze to najważniejsze i ze stoją po mojej stronie wiec może uda im się przemówić mężowi do rozsadko. Trzymajcie kciuki.
Asia_117 Paulinko, życzę Ci, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli :pocieszacz: :pocieszacz: Dobra wiadomość to taka, że Tofik ma się dobrze :okok: :okok: Pozdrawiam serdecznie :buzki: :buzki: :buzki:
palina22 mam Tofika mam Tofiki :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: :hura1: ale sie ciesze :radocha: :radocha: :radocha:
Asia_117 Super, ze tak wszystko dobrze się poukładało i Tofi jest już z Wami :okok: :okok: Pewnie wyściskany i wycałowany, ale i tak dodatkową porcję mizianka jeszcze ode mnie mu przekaż :pies: :pies: :buzki: :buzki:
palina22 wycałowany i wyściskany chociaż trochę śmierdzący i z kołtunami dzisiaj doprowadze go do porządku ale nie mogłam wie doczekać aż się z wami podzielę wiadomością ze wszystko wraca do normy :hura4: i przytyło mu sie ale z tym tez sobie poradzę najważniejsze ze wrócił.Jak wyskoczył na podwórko z auta to biegał do okoła i szczekał jak szalony jeszcze nie widziałam żeby sie tak cieszył :lol:
DaiShi Cieszymy się razem z tobą że Timuś wrócił do domu :lol: :lol: oczywiście pańcia doprowadzi go do porządku, zrobi fotki i wstawi w galerii ;) bardzo prosimy :)
kinia12 Paulinko ale się cieszę ze masz Toficzka :hura1: :hura1:Teraz czekamy na zdjęcia slicznego skarbeczka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LastLovex3 No to świetnie że do ciebie wrócił teraz tylko czekam aż doprowadzisz go do ładu i wstawisz jakieś nowe foteczki ;)