[b]Asia_117[/b], też się z tym zgadzam.
Ta lala ma za zadanie wykurzyć z głowy pomysły nastolatkom związane z dzieckiem / przed wczesnym współżyciem,
u nas w szkole kilka lat temu dziewczyny dwie zaszły w ciąże,. Mają teraz 17-19 lat :szok:
Ja biore tego bobasa na program łatwy, nie mam czasu aż tak. Dziewczyny miały program średni i miały nawet nawet roboty. Kilku dziewczynom te lale tak się spodobały, że chcą wziąść powtórnie na najtrudniejszy poziom :mysli:
Pamiętam, , że oglądałam w rozmowach w toku dwie 15-17 latki które przyszły z mamami do tych rozmów, i tak strasznie chcą mieć dziecko, współżyją bez zabezpieczeń, a najlepsze jest to, że mamy się na to zgadzają :[
One mówią, że jak córka chce to proszę bardzo, że one chcą być babuniami, pomogą finansowo itp.
Chłopak im nie potrzebny . Potrzebny tylko do zrobienia potomstwa :|
I potem umieścili te dziewczyny w jakimś budynku ( nie pamiętam jaki ) , i zamontowali kamerkę , ( na 1 noc dziewczyny przebywały w budynku ) . I w dzień ładnie, opiekowały się, jeździły na spacerki. A w nocy... łhohoho . Przeklinały dziecko, trząsały nim, nie raz nie wstawały ,. działo się.
Na drugi dzień, rozmawiały z tą Ewą, a tym dniu. A one , że miały zły dzień, że i tak chcą dziecko . :szok: . A potem się słyszy, jak młodzi rodzice nie wytrzymują z złości i zabiją dzieci :beczy: