[usunięty] [b] Jak inaczej nazywacie swoje pieski czy to pieszczotliwie czy w złości i czy reagują na to ? [/b]
Marlena Brat czasami woła na Dixi woła [b] Pikulson[/b]. Dlaczego? On chyba sam nie wie, a ta sroka reaguje. Sadi nazwał Fifi , więc jest dwojga imion. Roki został przy swoim. Ja, jak się wkurzę nazywam je mopami i jak tak je przywołuje to biegną do mnie.
kasiulek123333 A ja do Kikusia mówię pieszczotliwie ,,mój Ty kłapouszku kochany,, :lol: :lol: :lol: Dlaczego-wiadomo ;) A na Idefixa Asia woła pączuś :wysmiewacz: Też wiadomo dlaczego :lol: :lol: :lol:
gaga1 Ja na moją wołam Zuzik,perełka,i inne ale na wszystkie reaguje :P a nawet pieszczotliwie Zuzulek pitulek :wysmiewacz:
BasiaK My na Emcia czasem wołamy Faflunie :wysmiewacz: , a mąż jak przyjeżdża do domu to mówi do niego Byku.. :szok: ...No i oczywiście, myszorek, żabulek i Misio-pysio :lol:
Paletka A ja na Fafika wołam "Mychaczek" -od Mychy -a na Tinkę "Krówka"-bo trawę mi na działce obrabia :lol:
dortch ja na Vike mówię NIUNIA albo WIŃA a jak coś przejskrobie to zawsze mówię WIKTORIA CO ZROBIŁAŚ a ona wtedy się chowa i boi się na mnie patrzec :nono:
11jolcia111 Najczęściej zamiast Roxy mówię do niej Roxana ale teraz ma nową ksywkę którą dał jej mój narzeczony :) nazywa ją ciężarówa bo mamy nadzieje że w końcu jest w ciąży :)
minah U mnie rodzice od początku nazywali Chestera Czesiem , nie wiem czemu, tak jakoś im się skojarzyło, na początku mnie to denerwowało bo bałam się że nie będzie reagować na Chestera, ale teraz reaguje na oba :lol: :lol:
kinia12 Mój tata mówi do nie Daisaniuś , moja siostrzenica mówi do niej niunia i zawsze jest ''gdzie jest niunia'' albo po prostu Daisy mówie do niej też Deisula i reagule na wszystkie
emilka7890 my na Cwaniaczka mówimy Przytulasek :) bo uwielbia się przytulać :) i Żabownik [img]http://imageshack.us/a/img827/6961/dsc06442xt.jpg[/img]
wojownik0 Odkąd jest więcej niż sama Sonia- mówiliśmy soniaki, czasem szczurki, na Zuzię czasem mówię Zocha- bo poprzednia Pani na nią tak mówiła, jak nabroiła, noi czasem mówię- teraz będę czesać mopy :)
Kakusia Moja sunia ma na imię NikaJak mówię do niej pieszczotliwie myszko, żabko, kochanie itp. to reaguje.A jej przezwiska to Nikusia, Niusia, Niuńka, Niusiek, i na to również reaguję. Zaczęła reagować również na " ty wredoto " i wariatka :wysmiewacz:
gaya na Sonatkę wołam czasami niunia, na Vikunię - Witek albo mała, na Doriskę - milki way :) natomiast na Mistrala mojej siostry - pączek :)