Kakusia Dużo zdrówka dziewczyny :buziak: [b]Melu [/b]uwierz rehabilitacja zdziała cuda, ja chodziłam przez 6 lat i wyprostowałam kręgosłup :radocha:
Paletka No właśnie Pani Lenko jak Marlenka się czuję bo Ona wszystkim się martwi a o sobie zapomina :uoee: proszę Nam tu napisać bo małpica nic :bezradny: nam nie chce napisać Pozdrawiam Panią :buziak:
Marlena Moja mama ma za długi język i lubi sobie pogadać. Jutro zrobię jej jazdę, bo teraz nie chcę obudzić piesków.
Kakusia Marlenko nie wolno !!! Mamusia się martwi i my też :nono: Ty często zapominasz o swoim zdrówku :buzki: A ono jest takie ważne :serce: Pozdrowienia dla Ciebie i twojej mamusi :okok:
Marlena Jesteście super miłe, ale mama niepotrzebnie się martwi, przy pomocy przyjaciół dam sobie radę, bo muszę dać. Mam pod opieka mamę i babie, nie mówiąc już o psiakach, ale mam nadzieję, ze wszytko będzie dobrze :)
Paletka :nono: Marlenko spowiadaj Nam się co CI SKARBIE DOLEGA ,nie możesz mamie robić jazdy :[ dbaj o siebie
Iwka94 Dziewczynki jaki macie sposób na ból gardła ? Od wczoraj okropnie mnie boli tak że śliny nie umiem przełykać... :uoee: Płuczę szałwią, wodą ze solą i nic :bezradny: Tabletki do ssania też nie pomagają... :(
gaga1 Skarbie ja używam NEO ANGIN te czerwone i najszybciej mi po nich przechodzi ból gardła piję wtedy jeszcze fervex bo on łagodzi ból gardła i zasusza katar :okok: ale niestety gardło tak szybko nie ustąpi :bezradny: ze dwa dni zanim przejdzie całkiem :bezradny:
Marlena Dobrym sposobem kochanie, jest wizyta u lekarza, bo może wywiązuje Ci się angina i będą potrzebne antybiotyki.
mela_6 Dziewczynki życzę Wam wszystkim dużo zdrówka.Iwonko Marlenka ma rację ,może trzeba iść do lekarza-jak tak bardzo boli,to może angina? :mysli:
Iwka94 Grażynko- dziękuję kupię te neo-angin ;) Marlenko, Aniu ja właśnie nie chcę iść do lekarza ale jeśli mi nie przejdzie to będę musiała iść :bezradny:
kasiulek123333 Iwonko zdrówka Ci życzę kochana :pocieszacz: :pocieszacz: :pocieszacz: Ale jak Ci nie przejdzie to biegusiem do lekarza :nono: :nono: :nono:
Abigail Ja też polecam NEO ANGIN, i do tego TANTUM VERDE, do psiknięć :okok: sama często zapadam na gardło i to stosuje :)
Nikool na bolące gardło moja babcia zawsze dawała mi gorące mleko z masłem i miodem lub wodę z domową galaretką malinową ;) Nie pomaga tak jak antybiotyk ale jest pyszne i jako dziecko uwielbiałam chorować :skromny: