Abigail Moje drogie mogę oficjalnie ogłosić że na świecie dziś przywitałam miot po Mł. Ch. Pl. Ch. Pl. HESTIA Wencesias oraz Ch. Pl. GOLDEN BOY Yorex. Czyli Abisia i Loluś doczekali się potomstwa :lol: , a ja doczekałam się córeczki Abi :radocha: , mamy 4 dziewczynki i jednego chłopczyka :hura:
Marlena Asiu nie wiesz, jak bardzo się cieszę, :hura1: ze maluszki są na świecie, niech zdrowo się chowają. :buzki: :buzki: :serce2: :serce2: :serce2:
Abigail Dziewczyny bardzo dziękujemy :buzki: Marlenko ja również bardzo się cieszę... tak długo na nie czekałam :)
Asia_117 Ja się cieszę szczególnie ;) Całuj te małe czarne główeczki od ciotki Asi :serce: :serce: Pozdrowionka od Grześka mojego :lol: Gratulacje dla dumnych rodziców tego wspaniałego miotu :brawo: :brawo: :brawo:
IkaD Asieńko jestem zachwycona Twoimi maluszkami i jeszcze raz gratulacje dla dzielnych mamusiek i moc buziaczków :buzki: :buzki: :buzki:
gaya Asieńko wielkie gratki dla Abisi i Lolka :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: a dla maluszków dużo zdrówka :serce: :serce: :serce: i my czekamy na fotki małych krecików :) :buzki: :buzki: :buzki: