SarrUsia Śliczna i to spojrzenie:) Moja też jest rozpuszczona z tym że przez mojego narzeczonego :bezradny:
Asia_117 Malutki z niej pieszczoszek - wygodnie jej pewnie w łóżeczku pod kołderką :lol: :lol: Buziaki dla Twojej kruszynki :buzki: :buzki: :buzki:
palina22 słodki pyszczek :buzki: a dla panci :nono: ze przeszkadza maleństwu :wysmiewacz: :wysmiewacz: :wysmiewacz:
darklife91 :wysmiewacz: :wysmiewacz: a tak się królewna wscieka jak ją mój brat za brodę łapie :wysmiewacz: [img]http://i45.tinypic.com/2iw60w2.jpg[/img]
Abigail O łał mój ulubiony chomiczek ma niezły temperament :wysmiewacz: Super fotka :okok: Wymiziać proszę od cioci Asi :buzki:
Asia_117 Jaka prześliczna z niej złośnica :lol: :lol: :serce: :serce: :serce: Jak jej się humor poprawi to daj malutkiej buziaka :buzki: :buzki: :buzki:
darklife91 :serce: dziękuję :))Ale zgodzę się jest z niej niezla złosnica :) nawet jak sie ją głaszcze to ona po prostu chociaż raz musi zębami złapac:P delikatnie ale musi :P
palina22 eee tam to taki uśmiech w stylu tylko Arii :wysmiewacz: :wysmiewacz: :wysmiewacz: super fotka buziaki dla złośnicy :buzki: :buzki: :buzki: