kasiulek123333 Super focie :okok: :okok: :okok: Buziaczki dla Twojego maleństwa :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
darklife91 [quote="Abigail"]Aria to naprawdę malizna :szok: :wysmiewacz: :wysmiewacz:[/quote]Ty złośnico hihihi :rotfl:Wszystkim dziękuję ;)i spoczko mogę wrzucić nawet dorzucę więcej zdjęć ;))
darklife91 [quote="vivica"]Ile cm w kłębie ma Aria ?[/quote]w kłębie `13cm ^^ :rotfl: właśnie wymyśliłyśmy z mamą dla niej nowe przezwisko : Calineczka!
Abigail [quote="darklife91"]25.10 bedzie mieć 5 a waży 1100 [/quote]Osz to prawdziwy olbrzym :wysmiewacz: :wysmiewacz: A tak serio śliczny maluszek :okok: wymiziaj ją koło uszka od cioci Asi :)
darklife91 Ojj Asiu Asiu ;p Łobuz z Ciebie hihihi;pa powiem Ci, że moja mama zakochała się w Twoim biwerku i powiedziała, że jak będę kupować biwerka to tylko od Ciebie ^^a ile teraz ma ?;> i jaka waga?
Abigail Powiedz mi kochana o jakiego Ci chodzi, czy te malusie szczeniorki które sie teraz urodziły, czy starsze dziewczyny jak tak t o którą chodzi, a może chodzi o goldzika Gucia :mysli: