Asia_117 [quote="Nela89"]to było na e-karma.pl można było załatwić przez gg :) wiem bo o tym pisałam jak pytałam przedstawiciela firmy :D[/quote]Super, że nam przypomniałaś :kwiatek: Bardzo dziękuję :buzki: :buzki:
gaya [quote="Marlena"]Ostatnio Acana Pacifica do tego stopnia zdrożała, że zmuszona zostałam do kupienia swoim TASTE OF THE WILD Pacific Stream Canine i jestem ciekawa jak im ta karma będzie smakowała. :mysli: [/quote]no i jak im smakuje, bo jakoś się nie chwalisz? a karma pewnie już dotarła
Marlena Ja z moimi nie mam kłopotu, od czasu, jak zrozumiały, że nic innego nie dostaną, jedzą tak jak jadły Acanę i z tego bardzo się cieszę. Sensacji żołądkowych nie mają. :)
DaiShi Moje wariatki jedzą TOTW od dłuższego czasu ;) ale nie za bardzo im smakuje ta karma :bezradny: jedzą bo jedzą :| skończymy opakowania i zmieniamy na inną ;) bardziej smakowała im Acana :)
monia_k88 Iza to tak, jak Tobiskowi, w ogole mu nie smakuje. Wczoraj wlasnie skonczyl sie TOTW rybi. Teraz jest Royal i bardziej smakuje. Ciekawe jak inne smaki TOTW :mysli:
Marlena Moje jedzą bo chyba nauczyły się, ze nic innego nie dostaną, jak zjedzą, to będę szukała tańszej Acany
gaya ja swoim dziewczynkom kupuję z ptactwa :) jak dla nas karma rewelacyjna :lol: z rybą kupiłam raz i nie chciały, widać jak na mięsożerców przystało wolą mięsne smaki :) i dziś zamówiłam następną porcję :)
gaya nie ma sprawy :) mam nadzieję, że ok. wtorku będę już mieć karmę a wiec jak przyjdzie na drugi dzień wyślę :)
DaiShi Alu przyszła ci juz tak karma :?: jak długo się czeka w Krakvet na przesyłkę :?: Musze coś zamówić bo Daisy ma tylko pół puszki rybnej ;)
DaiShi Zamówiłam w e-karma ;) 6,8kg za 104zł ;) przesyłka 0zł :) zobaczymy jak szybko do mnie dojdzie ;) wcześniej juz tam zamawiałam małe opakowania i doszła na drugi dzień :lol: :lol: [url=http://www.e-karma.pl/product-pol-259-TASTE-OF-THE-WILD-Wetlands-Canine-6-8-kg.html]http://www.e-karma.pl/product-pol-259-TASTE-OF-THE-WILD-Wetlands-Canine-6-8-kg.html[/url]
gaya jeszcze może być tak, że szybciej niż do mnie :| ja pierwszy raz mam aż taki "poślizg" ale jestem zła bo musiałam wczoraj kupić inną karmę bo mi zabrakło :[