ht[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uP82fbqeu1E[/video]
Na ostatniej wystawie w Wieluniu, moja Abigail była jako niespodzianka dla przesympatycznej dziewczynki, mała Anetka marzyła by móc wystawiać yoreczka na wystawie, pilnie się przygotowywała do tego wydarzenia, niestety jej podopieczna jest w trakcie wymiany ząbków i niestety akurat wtedy nie mogła pojechać, a ze jestem w kontakcie z jej "nauczycielką" postanowiłam że zrobię dziewczynce niespodziankę i zarejestrowałam Abi na wystawę :), dałam Anetce kilka lekcji przed ringiem bo dziewczynki widziały się tego dnia pierwszy raz i zobaczcie co z tego wynikło :haha:. Anetka i Abigail były gwiazdeczkami wystawy, dogadały się tak wspaniale że Abisia zwinęła wszystko w rasie, Anetka z Abi wygrały konkurs młodego prezentera w swojej klasie a także porównanie, czyli cały konkurs, a dodatkowo w Bestach zajęły 2 miejsce na bardzo dużą stawkę wśród bardziej doświadczonych wystawców. Z tej wielkiej miłości powstał filmik na cześć Abiśki, który zrobiła 13 letnia Anetka :oklasky: