Zapewne część osób śledziło wczorajszą i dzisiejszą dyskusję w Off Topic ? na temat odejścia Reni i tego, że ?forum jest dla Administracji? 😐
Już od odejścia Reni, a chciałam przypomnieć, że była to jej decyzja, są o to pretensje.
Są tez próby ?odkrycia prawdy? co też Renię skłoniło do odejścia.
Renia na ten temat odpowiedzi udzielić nie chciała ? zapewne sama jej nie znała, a przyznać się do urażonej dumy było jej ciężko. Jej wypowiedzi sugerowały moją winę, choć mi na ten temat nic nie wiadomo. W przeszłości przymykałam oko na niedociągnięcia Reni jako Jun Admina i Renia do tego się przyzwyczaiła. Gdy teraz postanowiłam to zmienić, Renia poczuła się dotknięta i obrażona. :bezradny:
Wyraźnie poprosiła o usunięcie konta na forum.
Ja sądząc, że jak Renia ochłonie, to zmieni zdanie jedynie ?zawiesiłam? jej konto.
Nawet zaczęłyśmy rozmawiać na temat jej powrotu.
To chyba był błąd.
Stało się to podstawą do dalszych dyskusji.: dlaczego Renia jest użytkownikiem, a na forum wejść nie może, dlaczego jej galeria jest w ?Śmietniku? itp.
W kwestii ostrzeżeń dla kilku naszych koleżanek z forum, to kolejna przykra dla mnie sprawa.
Dziewczyny zapewne pozostają w kontakcie z Renią i przyjmują Reni tłumaczenia, która chyba już zapomniała o co prosiła w chwili gdy z forum odchodziła.
Dziewczyny w ostatnim czasie są zainteresowane jedynie tamatami, gdzie można Administrację skrytykować.
Zupełnie nieważne jaką propozycję Administracja zasugeruje spotyka się to z krytyką i ?szukaniem dziury w całym?
Chyba zapomniały, że dyskusje na temat naszych psów są istotą naszego forum. Nasze ?yorkowe? tematy pozostały poza strefą ich zainteresowania.
Mi to kojarzy się z taką sytuacja, że: klient na do wyboru kilka sklepów w swojej okolicy, a jednak przychodzi do jednego: nie podoba mu się właściciel, nie podobają się sprzedawcy, nie podoba się obsługa, nie podoba się towar ? tylko krytykują?
Zakupów nie robią 😉
Tylko stoją przed ladą i dyskutują z innymi co jest złe.
Ciekawe jaki w tym mają cel 😉
Tylko takie pytanie pozostaje do postawienia: po co jeszcze tu siedzą ?
Albo prawdy nie mówią, albo maja ukryty cel, aby ?sklep? zaczął tracić?klientów?
Dyskusja na temat odejścia Reni nie miałaby końca, emocje były coraz większe, padały coraz ostrzejsze słowa ? decyzję o zawieszeniu Dziewczyn było podjąć trudno, jednak dla uspokojenia emocji uważam,ze to rozsądne rozwiązanie.
Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, że Administracja może być pociągnięta do odpowiedzialności za słowa, które na forum padają. Ani ja, ani inne dziewczyny z administracji nie mamy ochoty na takie problemy.
W związku z tym ? zgodnie z regulaminem ? dziewczyny maja ograniczone wejściu na forum (ban).
Mam jednak nadzieję, że emocje się uspokoją i funkcjonowanie naszego forum zacznie się znowu kręcić wokół naszych Yorków.
Jeszcze raz podkreślam, że na forum nie obowiązuje nakaz zgadzania się z opinią moją i innych dziewczyn z administracji. ? co sugerowały dziewczyny w swoich postach.
Nie możemy jednak tolerować sytuacji, gdy kilka osób próbuje swoimi pomówieniami i insynuacjami nastawić przeciwko forum innych użytkowników naszego forum. Każda moja decyzja ma na celu coraz lepsze funkcjonowania naszego forum, bardzo mi przykro, że nie zawsze spotyka się to ze zrozumieniem. Zawsze jednak czekam na sugestie z Waszej strony ? co można ulepszyć, co poprawić, co zmienić?
Jeżeli pomysł jest wg mnie trafiony to zostaje zrealizowany i nagrodzony ?piwkiem? jeżeli nie, to żaden problem 😉