Moja Droga Aniu, ja również jestem zniesmaczona tym iż na innych forach, w czasie sprzeczek, powołujesz się na nasze forum, wyrażając w sposób nieodpowiedni zdanie ogółu forum 😐 , prowokujesz tym samym niepochlebne opinie o nas, a także dajesz powody do złych osądów. Jestem osobą od ciebie starszą, mającą na pewno dużo więcej do powiedzenia a w życiu nie wzięłabym na siebie odpowiedzialności wypowiadania się za ogół użytkowników :uoee:
Nie chciałabym być kojarzona, identyfikowana :uoee: z Twoimi nieprzemyślanymi wypowiedziami...
Jesteś na kolejnym forum, na kolejnym wywołujesz burzę, mimo tego nie nauczyłaś się jeszcze pokory, niech te ostrzeżenia nauczą Cię najpierw myśleć a potem pisać :nono:
Dodatkowo dla przypomnienia Ci moja droga, dziewczyny z naszego forum nie namawiały Cię do kupna tego szczenięcia, wprost przeciwnie odradzały ci, lecz w końcu widząc że to nic nie da pogodziły się z faktem że i tak kupicie upatrzone szczenię, i na nic się zda próżna gadanina. Więc proszę nie przekłamuj informując innych o wypowiedziach koleżanek, to że wszyscy traktują Cię tu dobrze nie znaczy ze zgadzają się z Twoim postępowaniem. Dbaj o to by pielęgnować miły stosunek do siebie, i nie pisz przypadkiem że:
koniara444 napisałTylko przez to moje życie , nie mam na nic sił . Zawsze chciałam dobrze , a wychodziło zle i byłam i jestem pośmiewiskiem . Nigdy natomiast sie nie cielam
bo to nie życie jest winne a Ty sama, masz teraz okazję wyciągnąć wnioski z tego zdarzenia i czegoś się nauczyć...