Moje dziewczyny są raczej spokojne luzik Daisy to już poważna sunia, szaleństwa to nie dla niej ;) Shili zajęciem jest siedzenie pod bramą i czekanie na sąsiada :wysmiewacz: który ma dwie sunie kundelka i mix maltańczyka. Potrafi tam siedzieć cały dzień :wysmiewacz: , nawet czasem tam zasypia :wysmiewacz:
Nie wiem czy ona nie lubi tych psiaków czy traktuje to jak zabawę, ale gdy tylko zbliżają się do nas zaczyna się szczekanie i bieganie za nimi obok ogrodzenia :boisie: oczywiście w tym momencie dołącza jej Kess :boisie:
Kessi to jedyna zwariowana moja sunia ;) wszędzie jej pełno, wszędzie musi wejść, cały dzień potrafi za mną chodzić i we wszystkim co robię mi towarzyszy :)
Dużym plusem jest to ze mam własny ogród i psiaki mają gdzie pobiegać ;) latem cały dzień spędzają na dworze :) Ich ulubionym zajęciem jest granie w pańciem w piłkę, oczywiście mecz każdego dni :)
Co do kucoli :mysli: jak rano poczesze psiaki do wieczora kucole gdzie mają być ;) czasem parę włosków oczywiście wyczochrają ale to się rzadko zdarza ;)
Jeżeli mają frotki no to poprawiam co jakiś czas :mysli: dlatego wole uczesać ładnego kucola na silikonie i mam spokój poprawianiem cały dzień ;)
Dziękuje za odwiedzanie naszej galerii i za miłe komentarze :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: