Kinga Jakie kochaniutkie mnóstwo buziaczków i miazianka :buzki: :buzki: :buzki: :pies: :pies: :pies: :serce2:
palina22 śliczne iskiereczki a Kessi śliczna panienka z niej rośnie zdjęcie z jęzorkiem super :rotfl: buziaki dla perełek :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
gaya Izuniu cudne są Twoje dziewczynki :serce: :serce: a fotka Kessi z języczkiem przecudna :) moc buziaków dla Was :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Asia_117 Ale piękne :serce2: :serce2: :serce2: Kessi z wystawionym języczkiem - niesamowita :serce: ;buzki3; ;buzki3; ;buzki3; ;buzki3;
DaiShi [b]Asiu, Kasiu [/b] ;buzki3; ;buzki3; ;buzki3; Chciałam przekazać radosną nowinę tym co jeszcze nie wiedzą ;) moja Shilka za niedługo będzie mamą :rotfl: :rotfl: :rotfl:
dortch śliczne Dziewczynki jak bym nie wiedziała to bym powiedziała ze Kessi to córeczka Shilki są takie podobne :buzki: :buzki:
a-anka Iza ja wiecznie nie w temacie i chcę pogratulować :) bardzo się cieszę :)Dziewczyny masz cudowne, te warkocze, no normalnie zakochana jestem :)A przedostatnie zdjęcie rewelacja :) Kessi jest cudowną, maluśką pięknością :)
Kinga Piękności mnóstwo przytulasków przesyłamy i wszystkie słodkie pysiolki cmokamy Ja po prostu uwielbiam twoją galerię przeglądać :serce2: :buzki: :buzki: :buzki: :serce2:
gaya [color=darkblue][size=150]wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Daisuniu[/size][/color] :urodziny2: ;serce; ;baloniki;
Marlena [size=150][color=blue][b]100 lat malutka perełko[/b][/color][/size] :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: