Kakusia Brak lekcji Lekcje odrobione Nikusia grzeczna Dużo ruchu Przyzwyczajam się do wstawania rano Siatkówka ( uczę się i chodzę na SKS z siatkówki) Pogoda Przez pogodę zepsuta wycieczka Zawiało mnie chyba, i mnie plecy bolą 🙁
Kakusia Weekend Cały dzień na stajni Pierwszy teren - udany Dzień na powietrzu Wyspałam się Jutro konkurs z Niką Niedawno dowiedziałam się żebym tak się nie wymądrzała w temacie psów , bo ona " wie lepiej " :[ ( ja jej udzielam rad, a ona na mnie naskakuje , chociaż w życiu nie miała psa) :uoee: Stresuje się jutrzejszym występem Niewyjaśniona sprawa rodzinna 🙁
Kakusia Dzisiejszy dzień jest beznadziejny na prawdę :blee: Renia MOŻE wróci do nas Nie byłam w szkole Mam czysto w pokoju Nika ma się dobrze Paskudna pogoda Nie byłam na stajni Zaspałam do szkoły Usunął mi się folder ze wszystkimi zdjęciami Nikusi :[ :beczy: Znajoma się nie oddzywa Koleżanki mnie denerwują Tacie nie spodobała się oferta nowej pracy Nie mogę znaleźć drzewka szczęścia od Reni :beczy:
wojownik0 Chyba nie widzę plusów dnia dzisiejszego :bezradny: , minusy: mam okropny katar najprawdopodobniej za 2 tyg. mój znów jedzie do NL, dziś się dowiedziałam 😐 dziś wszystko jest beznadziejne :bezradny:
Marlena boli mnie od rana głowa nie mogłam spać mimo diety cukier nie spada ciśnienie po lekarstwach deczko idzie w dół mama od rana nie marudzi kurczaki w Real po 4.50 - wybieram się po nie otrzymałam w pracy nagrodę.
Lukasz Temat trochę ucichł więc go odświeżę. Powiedzmy, że to jest wczoraj. 😛 krótko miałem lekcje wyspałem się w dzień mam dobry humor Minusów brak.
Asia_117 sobota umówiłam się z sąsiadką na kawę jak się wyrobię czasowo to podjadę do fryzjerki zaplanowałam z mężem miły wieczór dzieci kłócą się bez przerwy będę musiała jakoś zmobilizować Mateuszka do odrobienia lekcji - a jest ciężko w weekend 😉
DaiShi zrobiłam dwie bransoletki, a miałam w planie więcej 🙁 dostałam piękne tulipany od męża mężuś dziś zrobił obiad psiaki dziś nieznośne, same nie widzą czego chcą rozpieściłam ich i nie chcą karmy mam jakiegoś lenia chyba łapię doła ....
lilu71 doprowadziłam łazienkę i kibelek do porządku świętowałam Dzień Kobiet 🙂 pojadłam czekoladek - mniam dzis sobota a tro jeszcze wolna niedziela 🙂 pojadłam czekoladek - znowu kilo do przodu 🙁 sobota juz sie kończy i tylko jeszcze niedziela zostaje z weekendu rozdeptałam Timkowi ogon chyba jutro będę mieć kaca po winku
koniara444 posprzątałam pół domu pouczyłam się dzisiaj więcej poleniuchowałam 😉 pogoda fatalna' przez pogodę byłam aby 10 minut na spacerze z psem
Niko +miałam wolną sobotę +odpoczęłam +nadrobiłam zaległości na forum +spędziłam czas z moimi chłopakami -brzydka , senna pogoda -góra do prasowania
Lukasz jeździłem na rolkach wyspałem się mam dobry humor nie było obiadu. Polska przegrała z Iranem w siatkówkę.
DaiShi dom wysprzątany bransoletki zrobione psiaki zaliczyły spacerek i jazdę na rowerze M zrobił pyszny kociołek humor na plus pogoda znowu się psuje psiaki brudne czeka nas kąpiel dużo roboty z forum a mi ciągle czasu brakuje
Marta +wstałam rano i czekało na mnie śniadanko +bliśmy na spacerze w lesie pieski się wybiegały +jest super pogoda -jutro do pracy po dwutygodniowym urlopie🙁 -zbliża się wieczór niedługo koniec dnia🙁
Monika +ochłodziło się +piątek -nie wysuszy mi się pranie -boli mnie głowa -nudy w pracy-czas się dłuży
DaiShi słoneczko świeci od rana M pojechał na grzyby, ciekawe czy coś nazbiera pewnie jakiś grill ze znajomymi psiaki wyszorować, uwielbiam gdy są wykąpane na razie brak
darklife91 +szybciej skończyłam pracę +nie miałam dużo do zrobienia w pracy +odwiedził mnie mój ukochany a mieliśmy się nie widzieć +brat wyjechał na wakacje 😃 jestem nie wyspana
DaiShi umyłam okna (jeszcze jedno mi zostało) jutro wypłatka upatrzyłam sobie kołdrę cztery pory roku, chyba się skuszę 🙂 zimno się zrobiło mam już dość tego deszczu jutro do pracy, jakoś mi się nie chce psiaki szaleją i skupić się nie można
Niko +Mam pełną lodówkę +wszystko poprasowane +obiad na jutro -bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie w pracy -złapałam przeziębienie od koleżanki