Będę pisać sciśle, i na temat :d. Śpię z miśkami do teraz xd. Proszę się nie śmiać, ale nie umiem bez nich spać. No i mam misia z którym zawsze zasypiam , i budzę się z nim itp, i mam z żabki basseta i papilona the dog. I od jakiegoś czasu miś leży na ziemi a ja się budzę z basstetem w ramionach :bezradny: . I nie wiem dlaczego, to już nie pierwszy raz, nie wiem z 5 razy już tak było ;x. A basset leży na końcu łóżka w rogu więc nie wiem jakim prawem znajuduje się rano w moich objęciach. I dzisiaj tak też było , też.
A pamiętam, że śniło mi się, że poszłam z mamą do zologa xd. I kupiłyśmy tam Mikę. Za 600zł xD . Od razu, kochany pies, w moich ramionach była, no i poszłam z rodziną do sklepu aby kupić legowisko do Miki i szampony etc.
Jak wchdziłam do sklepu, to nad nami była duża dmuchana reklama, i jak wchodziłam z Miką na ręcach to ta reklama, na nas spadła , z powietrzem które się ulotniło. Ja miałam wstrząs mózgu a Mika.... a Mika umarła. Tak płakałam, że się obudziłam z tym bassetem uryczana.
O co chodzi, nie rozumiem ; /
[color=green]Przeniosłam temat do istniejącego już tematu-Iwka94[/color]