kinia12 dziękuje wam bardzo każda opinia jest dla mnie cenna bo pierwszy raz zamawiam w sklepie internetowym i chce by był on sprawdzony więc zamawiam u nich mają bardzo duży wybór
Andrzej_7777 Swoje pierwsze zakupy zrobiłem na fiona.pl w prawdzie czas realizacji zamówienia nie był najszybszy ale za to bardzo szybko uwineli się z reklamacją kombinezonu który miał uszkodzony suwak zamka. No i Antonio dostał nową zabawkę. :hura:
kinia12 Właśnie zrobiłam zakupy w karusku od razu dostałam e-mail . Zrobiło to na mnie dobre wrażenie.
kinia12 W środę zamówiłam a dziś zakupy są już u mnie przesyłka ekspresowa :hura1: :hura1: coś mi się zdaje ze to nie ostatnie zakupy w tym sklepie.
kinia12 U mnie otworzyli sklep chiński bardzo duży jutro się do niego wybiorę i zobaczę czy są ubranka jak będą jakieś fajne to nie wykluczone że kupię.
Iwka94 Ja też często zaglądam do chińskiego 😉 Ostatnio kupiłam zabawkę 😉 Są też sweterki, miski, smycze w bardzo niskich cenach więc warto :okok:
sara123 Uch dziś zamówiłam smaczki z Ziwipeak w Zooglobe . Niestety Ziwipeak to rzadka firma a zależało mi na taniej przesyłce . Wielkiego wyboru nie miałam . No nic zobaczymy . Ale karmę już będę kupować w Świecie Karm . U mnie w chińskim nie ma już tych sweterków :mysli:
koniara444 <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.sklep-hobby.pl/index.php?id=110&id2=106">http://www.sklep-hobby.pl/index.php?id=110&id2=106</a><!-- m --> to jest mój sklep .
koniara444 Najfajniesze są ciuszki! Te sweterki od 35 zł do 50zł ( kurtki itp) Legowiska od 35 zł Royal za 1kg 8-9 zł Zabawki od 4 zł ;d A matopielucha 20zł - 14szt :lol:
Abigail Aniu a co to za Royal w takich cenach :mysli: , ja kupując od dystrybutora, z klubu Royala mam dużo drożej, a ceny w sklepach dochodzą nawet do 28 zł :mysli: za kilogram...
Iwka94 Kupowanie karmy na wagę to najgorsze co może być :blee: Póżniej nie dziwię się że kg royala kosztuje 8 zł 😐 Kiedyś kupiłam royal na wagę i Molly taką biegunkę dostała... Teraz kupuję Brit Care tylko w oryginalnych paczkach :okok: