Nie polecam tego sklepu 4-paws.com.pl
http://www.4-paws.com.pl/cart/
Mają super ceny, duży asortyment - to mnie skusiło 😉 Znalazłam w tym sklepie wszytko co potrzebowałam gdy składałam zamówienie.
Zamówienie złożyłam 10 grudnia (szelki, smycz, otosol, zabawki dla psiaków pod choinkę, przysmaki....) - koszt zamówienie 133zł.
11 grudnia dostałam na email paragon i dalej cisza :mysli: po tygodniu zadzwoniłam do tego sklepu z zapytaniem o zamówienie :mysli: niesympatyczny Pan kazał napisać email ponieważ telefonicznie nie udzielają takich informacji :szok: więc napisałam email w odpowiedzi dowiedziałam się ze zgodnie z regulaminem który zaakceptowałam w chwili dokonania zakupu realizacja następuje w terminie do 14 dni roboczych :smutny:
Planowany termin nadania mojego zamówienia to 18-19 grudnia 😉
Ale jak się okazało to tylko obietnice :zly: 21 grudnia wysyłam kolejny email do nich z zapytaniem o wysyłkę :mysli: tym razem dostaje odpowiedz - Wysyłka zamówienia przewidziana jest na dzień dzisiejszy. Ucieszyłam się :haha: przyjdą zabawki do prezentu świątecznego dla psiaków :haha:
Ale oczywiście to kolejne kłamstwo :smutny: paczka nie doszła przed świętami, po świętach również nie :smutny: na emaile nikt nie odpisuje, telefonów nie odbiera.
Przeczytałam dokładnie regulamin w którym znalazłam info. ze mam 14 dni roboczych na rezygnacje z zamówienia, więc myślę lepiej zrezygnować - może kasę uda mi się odzyskać :mysli: więc 30 grudnia wysłałam email z rezygnacją z zamówienia. Przyjęli rezygnację i odpisał ze zwrot wyślą na moje konto.
Czekam tydzień, kasy brak :zly:
Pisze email, odpowiedz - Zwrot zrealizowany zostanie najdalej w dniu 9.01.2015.
Znowu czekam :yyyy: po tym terminie pisze do nich, w odpowiedzi dostaje info ze zwrot został wysłany, bank ma 3 dni na zrealizowanie :mysli: dalej czekam po 4 dniach nie wytrzymałam i pisze by przysłali mi potwierdzenie przelewu. 20 stycznia dostałam potwierdzenie w którym dokładnie widać ze przelali kasę na moje konto w dniu 20 stycznia :boisie: oczywiście kasa doszła :okok:
A więc złożyłam zamówienie 10 grudnia a 20 stycznia zostało ono zakończone :szok:
Nie polecam tego sklepu - niemiła obsługa i bardzo długi czas realizacji zamówienia :yyyy:
[size=x-small]Usunęłam logotyp - DaiShi[/size]