qualin DaiShi napisałCzy ja tez moge prosić o te lekcje :prosi: Pewnie wyslij mi PW z mailem 😛 hehe, juz wyslalem 😉
DaiShi qualin napisałDaiShi napisałCzy ja tez moge prosić o te lekcje :prosi: Pewnie wyslij mi PW z mailem 😛 hehe, juz wyslalem 😉 😛 popisz jeszcze troszkę na forum to będziesz wysyłał pw 😉
Asia_117 Już mam komplet lekcji 🙂 Dziękuję bardzo - jutro zabiorę się za czytanie. Ciekawe, czy będzie to wszystko dla mnie zrozumiałe :mysli:
qualin Zawsze mozesz podskoczyc na wybrzeze to zorganizujemy jakies korepetycje 😛 Kurde Iza, gdzie tu sie wcinasz z jakims testem jak bajere uskuteczniam? :rotfl:
Tekila qualin napisałChetnie bym Wam podeslal, ale nie wiem dlaczego nie dzialaja mi wiadomosci prywatne na forum :/ To ja tez poproszę :] <!-- e --><a href="mailto:rucinska.magdalena@gmail.com">rucinska.magdalena@gmail.com</a><!-- e --> nie mam niestety lustrzanki, ale Sony Cyber-shot 50i i mam nadzieje trochę lekcji i zdjęcia będą idealne 🙂
Andrzej_7777 Kilka moich fotek Panoramio Port w Brevik Prom Port w Stavern Transport Dźwigu Holownik Belos Widok na port w Stavern
qualin JA ostatnio nie mam czasu na zdjecia, ale od czasu do czasu cos pstrykne 😉 Tym razem padlo na mojego trupa 😉
Andrzej_7777 Ja ostatnio nie mam czasu na zdjecia, ale od czasu do czasu cos pstrykne 😉 Tym razem padlo na mojego trupa 😉 Ja nie mam czasu nawet swojego ogarnąć. Fotografia to czasochłonne zajecie.
Asia_117 Andrzeju, super widoki :okok: Łukaszu ten Twój "trup" wygląda jakby dopiero co zjechał z linii produkcyjnej 🙂 :okok:
koniara444 Hmm ciężko mi idzie z ostrością... i przerabianiem zdjęc w komputerze. No.. gdzie człowiek ma się uczyć, jak informatyczka też uczy sztuki i na informatyce śpiewamy.. :uoee:
Andrzej_7777 Ładne fotki Aniu. Ale wydaje mi się że z tym podpis powinien być ustawiony w jednym miejscu na stałe.