koniara444 https://www.facebook.com/pages/Klezja-Fotografia-Amatorska/730690650303936?sk=photos_stream nowe zdjęcia, ps nie trzeba mieć FB by oglądać zdjecia. Inaczej nie mogę dodać 🙁 .
qualin Nie ma to jak po pijaku woskowac auto sasiada i jeszcze mu zdjecia robic na koniec 😛 I jako ciekawostka to samo zdjecie prosto z aparatu przed obrobka 😉
Andrzej_7777 Ale tu cisza nastała, chyba wszyscy zapmnieli aparatu na wakacjech :rotfl: Julia Mam pytanie Wielu z nas używa panoramio albo Google + ?
Lukasz Andrzej_7777 napisał Ale tu cisza nastała, chyba wszyscy zapmnieli aparatu na wakacjech :rotfl: Julia Mam pytanie Wielu z nas używa panoramio albo Google + ? Zapomniałem o tym dziale na forum. Kilka ostatnich fotek. Co do pytania nie korzystam z panoramio a na Google + bardzo sporadycznie.
Andrzej_7777 Można by było grupe założyć i bylo by latwiej fotki udostępniać a tu tylko linka wzucić [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
jajecznica Jak robicie dużo zdjęć swoim pupilom to polecam potem je wywołać i zrobić fajny albo albo może nawet fotoksiążkę. Ja tak sama często robię, zamawiam fotoksiążki w K2 Print drukarnia onlineSzybkie terminy mają i jakość zdjęć niesamowita.