lilu71 Xenia ma słodziutką mordeczkę :serce2: Gucio piękny kawaler. :buzki: Ostatnie zdjęcie przesłodkie, dwa przytulaski ;serce;
a-anka jestem zachwycona :)Xena pyszczek ma taki do całowania :)i powtórzę po innych, ostatnia fotka słodziutka :)
gaya cudne brzdące :serce: Xenia to cudna mała kruszynka :serce: a Gucio ech, przepiękny mały przytulasek :serce: ucałuj swoje skarby ode mnie :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Asia_117 Łaciate ślicznosci :serce2: :serce2: Xenia słodka i śliczna :serce2: :serce2: Gucio to prawdziwy księciunio :serce2: :serce2: Przesyłam buziaki :buzki: :buzki: :buzki:
Xenia Ja i moje łaciate szczęścia dziękujemy za bardzo miłe komentarze :lol: Moje słońca kochane wycałowane od wszystkich :buzki:
DaiShi Śliczne skarby :serce2: :serce2: Xenia taka mała słodka lalunia :serce2: i jak się tu nie zakochać :serce: Wycałuj je ode mnie :buziak:
Xenia Dawno nie wstawiałam zdjęć moich skarbów, ale mam ostatnio urwanie głowy w szkole... sprawdzian za sprawdzianem... obiecuję, że jak będę miała chwilę to wstawię coś nowego :)
wojownik0 Gosiu, bo koniec I semestru za pasem :okok: , w szkołach gorący okres :) , nadrobisz w ferie :okok:
Xenia Niestety....Chciałam zrobić kilka nowych fotek, ale aparat umarł.... Nie można zrobić żadnych zdjęć :zalamka: