[quote="monia_k88"]Bardzo ciekawa dieta, jednak ja bardzo boję sie kości drobiowych. Mojej cioci kot zdechł w męczarniach własnie przez odłamek takiej kości.
Kiedyś jak byłam mała, piesek wujka - Puszek - malutki puchaty kundelek, dusił się taką kością, to wujek za tylne łapy i strząchał pieska dookoła pokoju, ale go uratował. taki widok zapadł mi w pamięci i panicznie się tego boję :stres:[/quote]
kot to nie PIES !!! :[quote="Asia_117"]a_117"][quote="ewa2001"]:brawo: (choć z tamtej stronki... :) )[/quote]
Oczywiście, że tak Ewo ;) ;)
Skorzystałam z linku podanego przez Ciebie :okok: :kwiatek:
Zamieściłam na naszym forum - wszystko mamy teraz na miejscu - kto będzie chciał to doczyta sobie szczegóły o diecie, którą stosujesz :) - ale o tym wspomniałam w innym temacie ;)
Mam jeszcze pytanie :?:
Czy nie zdarzają się Twojej suni problemy przy połykaniu kawałków kostek :mysli:
Mam wrażenie, że moje małe by sobie nie poradziły :mysli: :mysli:
Bałabym się, że coś im się stanie - nie przez to, że kostka się pokruszy i ma ostre brzegi, ale że małe będą zbyt łapczywie próbowały połykać za duże kawałki :szok:[/quote]
nie ona połyka dopiero jak zgryzie i jeszcze w ogóle się nie zakrztusiła i żadne kawałeczki kości nie utknęły jej w gardle :) :lol:
psy są na tyle mądre że na pewna nie połknął kości w całości :pies: :hura1: :)
[color=red]Scaliłam posty - DaiShi[/color]