Przetestowałam wszystkie szampony z tej serii ;) I co mogę powiedzieć :mysli:
[hide] [b]Szampon LOVE ME LONG Cupuaçu & Shea[/b] - najlepszy z tej serii dla naszych yoreczków :) super się pieni, wydajny, włoski błyszczące, ładnie się rozczesują :okok: - POLECAM wszystkim :) używam prawie od roku tych kosmetyków i przy tej serii zostajemy ;) cena przystępna i szampon spełnia wszystkie moje oczekiwania :) porównując do espree nie widzę różnicy w wyglądzie włosków :)
[b]Szampon FOR EVER BATH Açaí & Pomegranate[/b] - z granatem - ładny zapach, jest przezroczysty i mniej wydajny niż Love me long, (słabiej się pieni) :| u moich dziewczyn włoski po nim były gorsze porównójąc do Love me.... Kupiłam raz i więcej nie kupie :)
[b] Szampon PUPPY MY SWEET Oat Protein[/b] z owsem - świetny dla szczeniaków, jest tak samo przezroczysty ten z granatem i podobnie się pieni ;) super sprawdza się u alergików :) :okok: jest bezzapachowy ;)
[b]Odżywkę mam wciąż LOVE ME LONG Cupuaçu & Shea[/b] - super się sprawdza. Włosek nawilżony, błyszczący i co najważniejsze super się rozczesuje ;)
[b]Do czesania mam TANGLE FREE Avocado Spray[/b] - polecam :) ładnie odżywia włoski, ułatwia czesanie, nie skleja włosów i nie "daje wrażenia tłustych włosów" :)
Porównując Botaniqa do Espree :mysli: nie widzę dużej różnicy :mysli: espree jest bardziej gęsty, no i oczywiście droższy :)
Chciałam jeszcze dodać :mysli: z moich obserwacji (testowałam dużo kosmetyków) opinie o jakimś kosmetyku możemy wydać po kilku praniach, dużo osób raz wykąpie psiaka i zachwala :mysli: drugie, trzecie pranie już zmienia zdanie ;) składniki zawarte w kosmetykach nie "zadziałają" w pierwszym praniu ;) Podobnie jest przecież z karmą ;) psiak musi przez jakiś czas ją jeść by zobaczyć czy mu służy :)
[/hide]