mela_6 Iza wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś :stres:-biedne maluszki,całe szczęście,że wszystko dobrze się skończyło.:buzki:
palina22 To straszne :smutny: dobrze ze nic się nie stało maluchom. Wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś
DaiShi Druga sunia (juz u nowego właściciela) została zaszczepiona szczepionką Vanguard i wszytko było dobrze :mysli: więc wychodzi na to ze maluchy źle reagują tylko na Novibac :yyyy:
vivica Nie wiem co z tym szczepionkami jest, ale moja Tosia dwa razy z rzędu była szczepiona Novibac i nic się nie działo, a za trzecim razem przez 24 godziny mała bardzo źle się czuła :yyyy:
Monika Nie lubię tego momentu szczepień :yyyy:Bafi bardzo źle się czuje po szczepieniach na wściekliznę, w kwietniu reszte szczepień ma Felek
vivica Rozumiem, że stresujecie się. Mam nadzieję, że Wasze pieski zareagują dobrze na szczepionki, czego Wam z całego serca życzę.
DaiShi Teraz juz wiem ze trzeba obserwować psiaka 2 godz. po szczenieniu ;)A i najlepiej nie wybierać się na szczepienie wieczorem (tuż przez zamknięciem gabinetu) gdy coś by się działo ciężko w nocy złapać jakiegoś weta ;)
vivica [quote='DaiShi' pid='63989' dateline='1455690266']A i najlepiej nie wybierać się na szczepienie wieczorem (tuż przez zamknięciem gabinetu) gdy coś by się działo ciężko w nocy złapać jakiegoś weta ;)[/quote]Zgadzam się z Tobą :okok:
ada2525 Nasz czeka jeszcze jedno szczepienie, wcześniej była szczepiona novibac, po przeczytaniu tych postów boję się.
palina22 Idę z Ofim dzisiaj na szczepienie. Monika ten do którego chodzę na szczepienie jest u nas na wiosce a na poważniejsze sprawy mam weta w mieście i też mogę w każdej chwili zadzwonić ;)