koniara444 Znalazłam taki link, http://wiecznyogrod.pl/index.php można zasadzić kwiatek z życzeniami dla swojego zmarłego czworonoga. Nawet fajne, wystarczy napisać datę śmierci, urodzenia, jak miał naimię i już, można wkleić zdjęcie . Taki bajer może się przydać, fajne :kwiatek:
Nela89 Ania ja mam dobrze bo wszystkie moje zwierzaczki mam blisko siebie i kwiatki sadze na ich grobach. Bo mam wszystkie na podwórku :D
koniara444 [b]Nela89[/b], ja moje chomiki 2 + 1 brata pochowane przy płocie sąsiadki i obok nich rosną kwiatki :D
darklife91 Moja jaszczurka i sabcia na działce... ale wiecie że w sumie to jest zabonione w polsce no nie?
koniara444 [b]darklife91[/b], no wiem powinno dać się do weta i oni chyba ciała palą, ale ja uważam że zwierze powinno być zakopane, a nie spalone , jakby do piekła szli, nie popieram palenia ciał :bezradny: A tak wiem , że tutaj na podwórku są , i w ogóle :)
darklife91 hehe ;) ale wiesz cialo sie rozklada jakis kret na to trafi albo jakies zwierze wykopie ble ble ble ;p j tam wolalbym palic bo uwiez mi, musialam Sabe przewiezc przez cale miasto by zawiezsc na dzialke, widok jej oczek patrzacych na mnie jak usypiala... i jeszcze pozniej zabranie tego ciałka na dzialke i kopanie dolu... idz. Gdybym mila pienidze to byl dala do kremacji i sie nie meczyla. do tej pory plakac mi sie chce. Wystarczylo ze Arie usypialismy na wyrywanie zebow a ja po prostu patrzylam jak ona usypia i ryczalam jak bóbrnie dla mnie takie rzeczy
koniara444 [b]darklife91[/b], :pocieszacz: :pocieszacz: Nie wiem co zrobię jak Mika padnie , ale narazie o tym nie myślę luzik
darklife91 najpierw ją miej ;) hihija chyba za świeże rany mam, kupiłam Arię na pocieszenie w sumie, trochę to błąd bo nie pozbierałam się jeszcze po tamtym psiaku, ale nie wyobrażam sobie mieszkania bez biegającego i szczekającego pupilka :P jak go masz strasznie irytuje nie chce Ci się z nim wychodzić, ale gdy brakuje robisz wszystko by znów Cię irytował hihi
Hosia Ja usypialam mojego piieska w NL...znaczy moj maz bo ja nie dalam rady:( trzymal go do zasniecia do konca,a pozniej oddal do kremacji ...jest tu taka opcja ze mozesz poprosic o prochy swojego pieska ..