sgodawska Mój Golasek, obcieta całkiem ponieważ nie chciała się czesać:( naszczęście ciuszki juz prawie skończone dla Daisy:)[img]http://i40.tinypic.com/30k632x.jpg[/img]
sgodawska [quote="gaya"]słodki mały "nietoperek" :serce: :serce: :)[/quote]gaya, masz rację nietoperek, lub szczurek :P na zywo troche lepiej wygląda niż na zdjęciu, ale tak czy siak golas na maxa :D
gaya ja jednak obstawiam na "nietoperka" bardziej niż szczurka :lol: tak, czy siak, słodziak z niej niesamowity :lol:
sgodawska [quote="gaya"]ja jednak obstawiam na "nietoperka" bardziej niż szczurka :lol: tak, czy siak, słodziak z niej niesamowity :lol:[/quote]dziękuję:) oj kochana jest bardzo:)
monia_k88 Jejciu jaka ona malutka, jeszcze nigdy na żywo takiego pieska nie widziałam. Słodki nietoperek z niej
sgodawska Dziękujemy Wam Kochani za Miłe komentarze:) Monia_k88, Malutka w rzeczywistości mniejsza, ale energii do rozrabiania ma bardzo duzo:P dzisiaj potargala mi posciel tak drapala:)
bellacullen1981 Słodka czarnulka :buzki: Ale na Twoim miejscu chociaż na pyszczku i uszolkach, zapuściłabym jej włoski. Od razu zrobi się z niej inna sunia. Mój też nie cierpi się czesać, pogryzł już masę grzebieni i szczotek, ale nie wyobrażam go sobie takiego golaska ;)
Asia_117 Drobineczka z niej :serce2: :serce2: :serce2: Oj, już nie mogę się doczekać jak będzie skarbusia w sweterkach wyglądała :serce: :serce: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki: