DaiShi Chciałabym się dowiedzieć jak trafiliście na nasze forum, czy przez google, link i banery na innej stronie, przez znajomych, przez zaproszenie, itp. Odpowiedzi przydadzą nam się w lepszym promowaniu forum w przyszłości.
monia_k88 Ja trafiłam poprzez google, jak szukałam informacji o Yoreczkach oraz szczeniaczka do kupienia
Monika Tak samo szukałam info i trafiłam na dwa fora, jedno okazało sie nie aktywne, zarejestrowałam sie też u Was ale dostałam zaproszenie też na inne forum...tutaj czasem wpadałam :)
Asia_117 Ja jeszcze inaczej...Czytałam kiedyś wątek o yorkach do adopcji na pewnym bardzo dużym forum (na tym, na którym uważa się, że tylko pies z rodowodem ZK ma prawo być nazywany yorkiem ;) i jedna z użytkowniczek tamtego forum podała nazwę naszego (wtedy jeszcze nie mojego) forum jako antyreklamę - odniosła odwrotny skutek, bo jak przyszłam na forum ponad dwa lata temu tak już zostałam :lol:
Niko Ja jako laik niewiele wiedziałam o yorkach, więc szukałam w necie różnych informacji i tak trafiłam na forum.