gaya od wczorajszego wieczoru coś się zaczyna dziać :)pojawiło się już mleczko, i mała zaczęła przekopywać porodówkę :) a więc dzień porodu zbliża się dużymi krokami :)
gaya [quote="kinia12"]No i co Alu zaczął się już poród czy nadal czekacie??? :mysli: :mysli:[/quote]czekamy, ona dopiero zaczęła przygotowywać się do porodu :)wg mnie jeszcze trochę za wcześnie :)
gaya dziękuję dziewczynki :) nocka nam minęła spokojnie, tylko kopania było sporo :) temperaturka dziś rano 37,1 śniadanko zjedzone :) widać, że brzuszek już ciąży, bo na spacerach chodzi bardzo wolniutko cały czas czekamy :)
DaiShi [quote="gaya"]tylko kopania było sporo :)[/quote]Każda sunia inna :mysli: moja Daisy jak mocno kopie to poród w ciągu 24 godzin ;)
DaiShi Ala co u was :mysli: to że się nie odzywasz chyba oznacza że coś się urodziło :mysli: a ty z braku czasu nie wchodzisz :mysli: martwimy się :|
gaya dziewczynki, u nas dalej cisza :) nie było mnie wczoraj, bo byłam u rodziców :) dziś rano śniadanie zjedzone, ale sunia zaczęła się oczyszczać i temperaturka spadła do 36,4 :) myślę, że to już lada moment :okok:
DaiShi [quote="gaya"]temperaturka spadła do 36,4 :)[/quote]więc poród nastąpi do 48 godz ;) Dziś juz 62 dzień więc w każdej chwili może się zacząć ;) Alu informuj nas, jesteśmy z tobą myślami :)