Ważne informacje to takie:
- co ma zawierać nazwa hodowli ( imie ukochanego pieska, cechy tego pieska np "złoty york", "srebrna iskierka", "biała perełka", czy może Twoje imię np "yorki Karolinki")
- czy ma się odnosić konkretnie do rasy, czy ogólnie do piesków jeśli tak to czy całkiem ogólnie psy czy np małe psy :)
- czy to ma być nazwa jednoczłonowa czy dwuczłonowa lub więcej, czy imiona twoich piesków będą miały jeszcze jakieś dodatkowe cechy np dodatek do imienia Prince lub Princess, takie coś stosuje wiele hodowli małych piesków.
- czy przydomek będzie pisany przed czy po imieniu np "YORK Psy Gaji" lub "Po Prostu YORK" gdzie nazwa hodowli to Psy Gaji i Po Prostu :)
- najważniejsze abyś zdawała sobie sprawę że imię musi dźwięcznie współgrać z przydomkiem i tworzyć jedność ;)
A teraz pomyśl i podaj więcej wskazówek posiedzimy, pomyślimy :okok: Dodam że mój przydomek pochodzi od tego jak byłam nazywana od zawsze, czyli Gaja, wielu znajomych tak się właśnie do mnie zwraca i nie pamięta mego prawdziwego imienia :wysmiewacz: , Gaja to także imię mojej ukochanej owczarkowej, pierwszej suczki w mojej hodowli :)