vivica DaiShi napisał Shila raz by się udławiła :yyyy: Tośka również, dlatego daję po bardzo malutkich kawałeczkach.
DaiShi ja dziele na malutkie kawałeczki i wkładam do kuli smakuli, dosypuje ryż preparowany i psiaki mają zajęcie na jakiś czas 😉
vivica Wczoraj kupiłam Tosi przysmaki Sam's Field Natural Snack Salmon Skin & Coat. Małej bardzo smakują :okok:
Phoebe Kupuje tak naprawdę to co mi wpadnie w ręce - oczywiście z dobrym składem. Fibi uwielbia przysmaki z Brit Let's bite! Ostatnio przypadły jej do gustu ,,Przysmak małego psa MACED sushi". Używamy przy treningu i oczywiście na spacerkach ^^
DaiShi Ja tak samo, jak jestem w siebie w zoologicznych to co wpadnie w łapy 😉 Ostatnio kupiłam w zooplusie ciasteczka (indyk i ziemniaki) moje psy je uwielbiają i wielkościowo są super 🙂
mela_6 Ja też mam te smaczki co Iza wkleiła ale ostatnio muszę przemycać Rubinowi i Kropce,bo Molly odkąd jej wyszła alergia nie może żadnych smaczków.:yyyy:
Phoebe Ostatnio kupiłam smaczki z Alpha Spirit. Skład bardzo dobry, bo bezzbożowe i 85% mięsa. Mieliście kiedyś z nimi styczność?
[usunięty] Phoebe napisał W takim razie polecam 😉 smaczki tu jest link wystarczy najechać na słowo smaczki o te ci chodzi ? moj je wcina aż mu sie uszka trzęsą :pies: swoją drogą zamawiałyście z tego sklepu coś ?