DaiShi Moje dziewczyny podróżują tylko samochodem ;) Jeszcze nigdy nie podróżowały środkami komunikacji, ciekawe jakby się zachowywały :mysli:
nayaa20 ja raz jechałam z małym tramwajem,na samym początku kiedy do mnie przyszedł.. siedział na kolanach i patrzył w okna.. a ludzi dookoła na niego :)teraz jeździ ze mną na miejscu pasażera - przypięty pasami :)
vivica Kilka razy jechałam z Tosią autobusem - za każdym razem trzęsła się :( W samochodzie zachowuje się spokojnie.
DaiShi [quote]Kilka razy jechałam z Tosią autobusem - za każdym razem trzęsła się :( [/quote]Może dlatego że tyle ludzi wokół :mysli:
Niko Ja podróżuję z Nikusiem samochodem co Nikuś bardzo lubi. Jednak podczas długiego weekendu byłam u córki w Gdańsku i tam do centrum jechaliśmy tramwajem. Byłam zaskoczona zachowaniem mojego pieska. Nikuś siedział bardzo grzecznie w transporterze-plecaczku i ciekawie wyglądał przez siatkę.
palina22 Kiedyś jeździłam z Tofikiem MZK był bardzo ciekawski i witał się z ludźmi. Teraz podróżujemy tylko autem
vivica [quote="DaiShi"][quote]Kilka razy jechałam z Tosią autobusem - za każdym razem trzęsła się :( [/quote]Może dlatego że tyle ludzi wokół :mysli:[/quote]Również tak myślę :okok: Poza tym hałas. Tosia lubi spokój ( ja również ) :)
Cherrylka Mój Niko ma chorobę lokomocyjną więc jakakolwiek jazda z nim odpada, natomiast Lilu mogę zabierać wszędzie, patrzy przez okienko albo leży na kolanach :)