Karolinaa321 [b]DaiShi[/b], uwielbia jazde w tym koszyku ale musi bycprzypieta porzadnie bo juz raz ewakuacje zarzadzila i wolala isc po nogach :P [b]darklife91[/b], my praktycznie wszedzie razem czy autem czy rowerem :rotfl:
darklife91 [b]Karolinaa321[/b], zazdroszczę :) moja Aria to straszna panikara, przypuszczam, że trochę poprzez to iż jest taka malutka, wszystkoego się boi gdy jedziemy samochodem same zaraz piszczy chce mi włazić na kolana, ajć. A na rower to bym się ją bała wziąć :wysmiewacz:
Karolinaa321 [b]darklife91[/b], Xena w tym koszyku ma dwie poduszki bo inaczej by nic nie widziała :) na początku też niby panikowała, albo może ja wiecej od niej :lol:
darklife91 :szok: toż to nawet mniej niż moja mała :D pewnie by się dogadały :) mojej calineczce brakuje takich maleństw w okolicy by miała z kim się bawić
Karolinaa321 Xena też za bardzo nie ma się z kim bawić bo wszystkie psiaki z okolicy uciekaja przed nią :rotfl: A ona biedna goni je i zaczepia bo chce się bawić :P Pies rodziców Gucio jedyny wytrzymały twardy facet chociaż łatwo biedny nie ma bo Xena z nim robi co chce łapki do pyska mu wciska po nosie drapie i gryzie a on nawet nie warknie na nią ;)
darklife91 To fajnie :) Aria za to jest uległa i kładzie się przed każdym psem. Nawet mały jedenasto tygodniowy szczeniak yorka ją przeciągnął kiedyś po chodniku. :bezradny:
Karolinaa321 Modeleczka jeszcze w kubraczku po sterylizacji :)[img]http://i59.tinypic.com/fm26o8.jpg[/img] Uspokajacz Xeny róg poduszki :lol: [img]http://i60.tinypic.com/2lsfgjd.jpg[/img]
Karolinaa321 Paulina no właśnie ten róg od poduszki wygląda nie ciekawie bo młoda go ciamka jak smoczek :wysmiewacz: Wymiziana będzie na pewno :)
darklife91 A może to na nią działa kojąco hihi :wysmiewacz: urocza jest :D moja uwielbia mi obgryzać paznokcie :D :wysmiewacz: mam swoje naturalne dłuższe niż nie jedna kobieta tipsy a ta mała wariatka po prostu łapie ząbkami i tak deliakatnie jakby obijała mi ząbkami o paznokcie :D nic nie robi ale ubaw mam robi takie niewinne oczka i ciamka :D
Karolinaa321 Xena jest złodziejką opasek do włosów jak wejdzie na oparcie od fotela to z głowy zdejmie i ucieka ile fabryka dała :lol:
darklife91 Hahahaha polubiłaby się z moją Arią :D Aria kradnie każdą napotkaną podkolanówkę :wysmiewacz: