Hela Bertz, to kolejka niezła tam u Was. U nas nie ma aż tak długich kolejek, ale to przez to, że jest tu tych psich fryzjerów trochę :) trzymam kciuki byś znalazła jakąś krótszą kolejkę :) no i koniecznie wstaw nam fotkę Brunka w nowej fryzurce :)
[hr]
Ewelano, długie włosy u yorka są piękne, ale wymagają pielęgnacji, moje to takie łobuzy, że w życiu bym ich nie rozczesała po tym jak w ogrodzie po krzakach biegają. Sonego zawsze strzygę na jedną długość, podoba mi się taki misiek :)
Lili będę prowadzać do fryzjera, bo nie boi się maszynki, więc jakieś fryzury będą wymyślane :) Sony całe życie nożyczkami strzyżony, to u fryzjera chyba umarłby ze strachu.
[hr]
Palina22, ja też mam w całym mieszkaniu panele, jak moje chodzą, to się nie ślizgają, ale jak biegają (szczególnie Lili),to wpadają w poślizg :) troszkę stukają, ale można sie przyzwyczaić i tak jak napisała DaiShi, przynajmniej słychać gdzie idą :) a w nocy ich w ogóle nie słyszę, bo jest to na tyle ciche stukanie, że mnie nie budzi, ale to tylko Lili łazi w nocy, Sony śpi do samego rana :)