rozumiem. tak jak pisalam ze mi sie wydaje ze moze nie o dochody chodzilo tylko m.in. o to ze rasa jej sie mogla znudzic i z tymi porodami to tez nie wiem czy mam wierzyc. fakt ma blizne po cesarce ale moga mi nie powiedziec calej prawdy o porodach zeby moze mnie sprawdzic czy cos. no nie wiem sunia w kazdym razie jest cudna caly czas mnie pilnuje w domu nie odstepuje mnie na krok,kupilam ja 3 dni temu. ja rozumiem ale skoro juz chciala sie jej pozbyc to mogla nie żadac pieniedzy tym bardziej ze suka ma ostatnie szczepienia z 2008roku.... :| i z tego co mowila to nie szczepila jej wogole na wścieklizne bo stwierdzila ze ta mala rasa nie nalezy do groźnych.... no porażka normalnie .
urodzila sie 25 kwietnia 2008 i szczepienia to sa tak :
7 czerwiec 2008
30 czerwiec 2008
i 22 sierpien 2008
nic tu wiecej nie ma przez piec lat nie bylo wiecej zednych szczepien zapisanych . ale ona twierdzila ze ma wszystkie szczepienia. wiec jak ta psina mogla miec lekkie porody skoro byla tak zaniedbywana. wnioski nasuwaja sie same.... to byl tylko element dochodowy dla niej chyba. ja tak uwazam. i zrobie wszystko zeby wszystko bylo uzupełnione i tak jak trzeba i wszystko zeby sunia byla jeszcze chociaz raz jesli sie nie da wiecej-szczęsliwą mama. bo to nie jest az tak stary pies bynajmniej ona nie wygląda tak,nawet zobaczcie fotki w galerii . jak zobaczylam wczoraj tą ksiezeczke to mnie normalnie...az sie we mnie zagotowało!!!!!!! a moj facet powiedzial ze ona ma hu....j a nie pojecie o opiece nad psami i opiece nad nimi. normalnie jestem taka wściekla ze az mnie trzesie teraz . I CO JA MAM Z TYM ZROBIC? ZADZWONIC DO NIEJ I [color=green]Z..C [/color]ja czy poprostu olac to i nadrabiac to co ona olala. bo z checia bym jej nogi z [color=green]d...y[/color] powyrywala i gdyby takie bylo prawo wydała dożywotni zakaz na posiadanie nawet kundla ze schroniska!!!!!!!! :[ mam nadzieje ze ktos z was mnie rozumie :|
[color=green][b]Pamiętaj, że na forum nie używamy słów obraźliwych, a tym bardziej niecenzuralnych :nono: - musiałam je usunąć - Asia_117[/b][/color]