ale najdziwniejsze jest to ze ona ostatnie szzczepienia ma z 2008 roku jak byla szczeniakaiem a uprawnienia hodowlane ma z 2012 podajże :mysli:
wiec stowarzyszenie powinno widziec jakie ma daty w ksiązeczce...... az jutro zadzwonie i zapytam jakim cude zostala uznana za hodowlaną.....zadzwonie do stowarzyszenia oczywiscie ..... oni tam powinni miec papiery tej suni. skoro ma karte ksiegi wstepnej....
dzwonilam przed chwila do tej dziewczyny poprzedniej włascicielki, MASAKRA NORMALNIE JAKAŚ. zapytalam ja dlaczego w ksiązeczce nie ma zadnych aktualnych szczepien..... a ona na to ze wszystkie "podstawowe szczepienia ma , i ona ma obowiaek sprzedac psa z podstawowymi szczepieniami. ja mowie no tak ale wscieklizna i odrobaczanie .... odrobacanie robi sie co jakis czas a wscieklizna co rok.... a ona na to ze ona nie robila.... ze inni robią a ona nie bo ja obowiązują podstawowe szczepienia zeby moc sprzedac psa..... a inne juz nie!!!!!!!!!!!!! czy dałoby sie gdzies to zgłosic.. to jest zanidbanie zwierzęcia przeciez.
:beczy: boze dzieki ci ze trafila w moje rece.
i teraz jestem pewna ze byla dlaniej tylko obiektem zarobkowym. nie wytrzymam tego normalnie.
[color=red]Scalenie postów - Nie piszemy post pod postem, jeżeli napiszesz posta i w ciągu 30 min. chcesz coś dopisać, edytuj swój post i tam dopisz. - DaiShi[/color]